Erdoğan az EU-s megállapodás felmondásával fenyegetőzik

2016. május 25. 9:47
Törökország felmondja a Európai Unióval kötött menekültügyi megállapodást, ha nem kapja meg az ígért vízummentességet – fenyegetett a török államfő.

Törökország felmondja az Európai Unióval kötött menekültügyi megállapodását, ha nem kapja meg az ígért vízummentességet – jelentette ki  Recep Tayyip Erdoğan az Isztambulban rendezett ENSZ Humanitárius Világtalálkozón.

Az Euronews tudósítása szerint a török államfő azt is kifogásolta, hogy az EU az egyezség szerint Törökországnak jutó 3 milliárd eurót sem folyósítja időben.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kurdok régóta próbálkoznak, csekély sikerrel.

Mondjuk ezzel le is lehet zárni a témát.
Azért azt mégis csak sejtem, hogy valaki megbízta vele.

Hát mondja. Legalább a legostobábbak számára is kiderül, hogy eddig is ők küldték ránk a migránsokat nem az "emberkereskedők". S akkor majd a saját kurdjaikat sem tudják Európába zavarni útlevéllel.

Csak nyugodtan, ugyse nyerunk vele semmit. Ezer migrans helyett akit eteni kell adnak ezer menekultet akit szinten etetni kell, ebben mi a bolt? Marmint nekunk? Mert hogy nekik mi, azt ertem.

A torokok rendkívul keményen bánnak a kurdokkal. Van benne szándékosság is. Hogy menekulesre késztessék oket, hagyják el Torokországot. El is hagyják. Manapság sokan Szír menekultnek adva ki magát. Erdogannak csakis jo uzlet az EU. Nem veszíthet rajta, csak nyerhet. Es sokat akar nyerni.

Szóval, ha a törökök vízummentességet kapnak, akkor csak törökösíteni kell a náluk lévő menekülteket és máris jöhetnek papírral.

Erdogant nem kell most hibáztatni. Azokat kell, akik megígérték neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés