Tengerbe borultak a menekültek

2016. május 26. 9:13
Az olasz partoknál zátonyra futott egy menekülteket szállító hajó, amelyről a migránsokat az olasz partiőrség mentette ki, akik videóra vették, ahogy éppen felborul a hajó.

Zátonyra futott, felborult és elsüllyedt egy menekülteket szállító hajó a Földközi-tengeren. Az olasz partiőrség akkor ért a helyszínre, mikor a hajó felborult, így ők készítették a felvételt is. A partiőrség azonnal megkezdte a menekültek kimentését: mentőmellényeket és mentőcsónakokat adtak a vízben úszóknak. Az akció során több mint ötszáz embert sikerült partra vinni, öt menekült életét vesztette a hajóbalesetben.

A helyszínen a szerencsétlenség pillanatában is készültek fotók, amelyeken jól látszik, ahogy fedélzeten összezsúfolódott rengeteg ember a vízbe esik a felborult hajóról.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden emberi életért kár, de az nagyon félelmetes, hogy azért borult fel a hajó, mert a mentőhajó láttán mindannyian a hajó egyik oldalához tódultak.

Meg annyi eszük sem volt, hogy gondoljanak arra, hogy ez veszélyes és attól nem fog előbb odaérni a mentőhajó, ha mind arra az oldalra mennek ahonnan jobban látható az a hajó.

Aztán partot érnek Olaszországban és azt várják tőlük, hogy tartsák tiszteletben az európai viselkedési normákat...

Hát, duzur, aki meg akarja úszni, annak valami másik bolygóra kell menekülnie.
Itt, a Földön sötét idők jönnek.
Ide vezetett az emberiség elhülyítése. A földtörténet leggazemberebb rétege vette át a hatalmat.
(Ha lehet, ne szórakozz velem a zsidózással).

Még két nyár és az utcára nem mer kimenni az európai ember. A legsötétebb középkort fogják ránk erőltetni a kedves "menekültek". (Hacsak a két nagyhatalom hadszíntérré nem változtatja Európát. Utána nem lesz gondunk.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés