A németek, a másodosztályú emberek

2016. június 9. 20:10

Udo Ulfkotte
Kopp Verlag
A német Mekkában szemmel láthatóan vannak első- és vannak másodosztályú emberek. A németeknek ezt meg kell tudniuk érteni.

„A Németországban tartózkodó menedékkérők naponta 770 bűncselekményt követnek el. A legnépszerűbb a kiskorúak megerőszakolása, gyakran kisfiúkat vagy fiatalabb lányokat, egyre többször csoportosan. Ez egy a sok tabutéma közül. És ha egy menekült politikust erőszakol meg, nem a menekültnek lesz rossz lelkiismerete, hanem a politikusnak, mert erőszaktevőjének lehet, nem megy olyan jól a sora, mint a tette előtt.

Emberek által lakott épületek felgyújtása szintén kedvelt bűncselekmény köreikben. A jogászok által gyújtogatásként ismert fogalom az etnikai németek esetében a legkomolyabb büntetőjogi következményekkel jár, ám a menedékkérőknél csupán afféle rosszfiús csínytevés. Egy példa. Egy pakisztáni nemrég gyújtott fel egy menekültszállást, melyben 100 ember aludt éppen. A heidelbergi tartományi bíróság ezt egy szeszesital okozta rossz ötletnek tudta be – a pakisztáni szabadon hagyhatta el a tárgyalótermet.

Örülhet, hogy a 100 jámbor emberrel teli épület felgyújtása miatt csak 17 hónapnyi próbaidős büntetést kapott. Ha egy német egy üres (!) menekültsszállást gyújt meg, ahogyan ez Meißenben is történt, azért négy év börtön jár. És ha tettük ideje alatt emberek is tartózkodnak a szálláson, akkor az elkövetők, akik amúgy szintén részegek voltak, akár nyolc évre is börtönbe kerülhetnek.

(...)

Hogy mindez mit jelent? Hogy a német Mekkában szemmel láthatóan vannak első- és vannak másodosztályú emberek. A németeknek ezt meg kell tudniuk érteni.

Hiszen a kultúraidegen polgártársak tömeges bevándorlása Wolfgang Schäuble CDU-s politikus kijelentése szerint magasabb célt szolgál: azért van szükségünk ezekre az emberekre, mert különben Európa beltenyészetté degenerálódna. Ehhez a megváltáshoz már most hagyjuk, hogy másodosztályú polgárokként kezeljenek minket, nemde?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem a férfiak miatt nincs gyerek, hanem a nők miatt. Ők döntenek. (Erőszakot kizárva)

500 millió ember hogyan lehetne beltenyészet? Nem normálisak!

Schäuble azt mondta, hogy “éppen az elkülönülés tenne tönkre bennünket, mert a beltenyészet révén degenerálódás következne be."

Nagyon nagy a baj. Népek sorsát eldönteni képes politikusok természettudományos műveltsége a borsodi zsákfalvak "nyócadikosainak" szintjén áll. Ez a Schäuble nézett már utána genetikai szabályoknak? Egy 80 milliós ország, mint ahol a beltenyészet dühöng. Faszom. A 12. század óta a keresztény Európában tilos az unokatesó-tesó házasság, a vérfertőző kapcsolat. Ennyire nyomorék ez az ipse? A másodunokatesón túli kapcsoltnak gyakorlatilag már nincsen mérhető diszgenikai hatása, azonban az unokatesós házasságok, melyben a muszlim világ világelső (30-50%-a a házasságoknak!!!) igen gyors kognitív leépüléssel jár. Nem véletlen, hogy a muszlim átlag IQ valami 80-85 közötti érték. Ha valakinek, akkor a képességtelen muszlimoknak lenne fontos végre kilépni a rokonházasságokon nyugvó klánstruktúrából.
És akkor talán, pár száz év múlva...

Csak erőszakosabb, se nem ügyesebb se nem okosabb.

Általában az araboknak alacsonyabb az IQ-juk. Nem mérték külön a keresztény vagy muszlim arabokat. Viszont mivel alig van közöttük kereszttény ezért el lehet fogadni amit írtál. Másrészt meg a muszlim vallás olyan szintű önfeladást és fanatizmust feltételez amit egy bizonyos IQ szint felett nem jellemző. Én nem tartok annyira tőlük. ha sikerül félreállítani a liberálisainkat akkor könnyen el fogunk velük bánni.

Más oldalról is lehet igazolni az állítást. Az indiai szubkontinens hindu lakosságának átlagintellektusa jóval magasabb a paki-bangladesi muszlimokénál.

Csath Magdolna mondta, hogy a tavalyi bilderberg ülés után kezdődött a hatalmas migráció.
Van benne valami....

Ráadásul mi innen úgy tudjuk, hogy a migránsok és az őslakosok között nem igen köttetik házasság.
Lehet, hogy kimaradtunk valamiből, és azóta kiderült, hogy a német nők tömegesen mennek hozzá migránsokhoz? Nem hiszem.

A férfiakra eső vegyi hatásoknak semmi köze a nők alacsony számú gyerekvállalásának. Ha a férfi jó volt egy gyereket produkálni, akkor többre is jó.

Hülyeség ez az egész "beltenyészesdi". Meg a munkaerőhiány is. Most, hogy itt vannak a migránsok, megint összeülnek és a rosseb tudja, milyen parancsokat fognak kiosztani. Hogy nem a mi javunkra, az biztos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés