Pakisztáni migráns támadt késsel egy nőre Budapesten

2016. június 19. 12:00
Késsel rabolt ki egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni fiú Budapesten még pénteken, elvitte a lány pénzét és telefonját, de rövid időn belül elkapták. Feltehetőleg a továbbutazásához akart pénzt szerezni.

Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten – hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a hírműsorban azt mondta, az eset pénteken történt, a férfi elvette a lány telefonját és pénzét, az esetet a kamerák rögzítették, ezért az elkövetőt a rendőrség elfogta.

A pakisztáni állampolgárt korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt, majd menekült kérelmet nyújtott be, azt elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre. Bakondi György szerint feltehetően a továbbutazásához szükséges pénzt akarta megszerezni, és ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok „közterületi működése” sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte.

 

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az európai integrációval nem lehet szembemenni.
Kamaszkori tévedés volt az EU-ból való kilépés felvetése.
[Nem kaptad még meg a legutóbbi brossúrát?]

Szebb időt!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés