Megint tüntetnek a migránsok Kiskunhalason

2016. június 20. 21:02
Bakondi György elmondása szerint mintegy száz, többségében pakisztáni bevándorló vonult és skandált hétfőn délután és este. A migránsok szabad tábort és szabadságot követelnek.

Hétfőn ismét demonstrációba kezdtek migránsok a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna műsorában. Bakondi György elmondta: mintegy száz, többségében pakisztáni bevándorló vonult és skandált délután, a tiltakozás jelenleg is tart. A migránsok szabad tábort és szabadságot követelnek. A rendőrség megfelelő erőkkel érkezett a fogadóközponthoz, egyelőre nem kellett intézkednie – fűzte hozzá a belbiztonsági főtanácsadó.

A közmédia tudósítója arról számolt be, hogy sok rendőr és fegyveres biztonsági őr tartózkodik a helyszínen. A migránsok azt követelik, hogy tegyék át őket nyílt táborba, továbbá jobb körülményeket és gyorsabb ügyintézést szeretnének.

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban korábban többször is demonstráltak a migránsok, dulakodás, verekedés, kődobálás is előfordult. Június 1-jén háromszáz menekültügyi őrizetes jobb körülményeket, gyorsabb ügyintézést követelt a táborban. Estére lecsillapodtak a kedélyek, a rendőrök meg tudták nyugtatni a tömeget, másnap azonban ismét csoportokba verődve tiltakoztak a migránsok.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyorsan menj oda és puszikáld meg szegény ártatlan pakik popóját, biztos attól megnyugszanak. Szerintem már várnak is rád, mivel ők is a mandit olvassák.
Barna meg fekete inget ne viselj, inkább a szivárványost vedd fel, tudod a vallásuknál fogva ők kedvelik a másokat, leginkább rugdosva véresen félig átsütve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés