A feleséggyilkos menekült nem érti, miért csukták le

2016. július 5. 15:33
„Jogszerűen jártam el, amikor megöltem a feleségemet” – érvelt Jumaah K., aki nem értette, miért járna ezért börtön. A Die Welt tudósítása szerint a 32 éves, Irakból érkezett menekült mindhárom gyermeke a házban volt, amikor végzett 26 éves feleségével.

Jumaah K., az Irakból érkezett menekült feleséggyilkosság miatt állt bíróság elé Regensburgban. „Jogszerűen jártam el, amikor megöltem a feleségemet” – érvelt a 32 éves férfi, akinek mindhárom gyermeke a házban volt, amikor 2015 november 16-án este végzett saját, 26 éves feleségével.

Jumaah K. nem érti, hogy miért járna börtön ezért, hiszen értelmezése szerint saját hatáskörében állt megölni a feleségét – írja a Die Welt.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Migránspártiság versus harcos feminizmus. A liberális kognitív disszonancia szép példája, hogy ilyenkor egy igazi progresszív demokrata melyik ujjába harapjon.

Nagyszerű. Most legalább a migránssimogatók a "miért nem teperjük le az utcán a nőket, ha nincsenek zsákban" című felvilágosító prospektus után kiadhatják a következő füzetet is, amelynek az lehetne a címe, hogy "miért kell még egy ideig hazavinnetek a feleségeteket, ha meg akarjátok ölni".

Szanyi kapitány ezt akarja!Ki kell őt utasítani Irakba!

Gőgös is ezt akarja!

Ha nálunk történik, az Emberi Jogok Európai Bírósága kártérítést fizettetne a magyar állammal az illető javára a lecsukásáért.

Ez a pofa nagyon eltévedt az időben. Európában, ha jól emlékszem a Római Köztársaságban volt joga az apának megölnie méltatlanná vált fiát. ( feleségre nem emlékszem pontosan...)

Szerintem Észak-Jemen törzsi területein lehet, hogy van ilyen szokás pl. a házasságtörőre, de ott is inkább a közösségi megkövezés megy.

Feltételezem a fickó azt sem, hogy miért nem akarunk vele együtt élni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés