A magyar baloldal ismét hátba támadta Magyarországot

2016. július 11. 11:15

Fidesz-KDNP
Fidesz.hu
A bevándorláspárti Brüsszel a magyar baloldal egyhangú támogatásával készül a kényszerbetelepítésre és az azt megtagadók büntetésére.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőcsoportjának nyilatkozata

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportja megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a magyar baloldal a múlt héten ismét hátba támadta Magyarországot.

A magyar baloldal európai parlamenti képviselői megszavazták azt a javaslatot, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, amelyek visszautasítják a kényszerbetelepítést. A baloldal - a magyar emberek érdekei helyett - ismét Brüsszel pártjára állt.

Az MSZP, a DK, az Együtt, a PM és az LMP politikusai mind támogatták azt a jelentést, amely rögzíti, hogy minden tagállamnak részt kell vállalnia az állandó elosztási mechanizmusban. Arra kérték az Európai Bizottságot, hogy vezessen be egy olyan pénzügyi mechanizmust, amely bünteti azokat a tagállamokat, amelyek nem teljesítik a brüsszeli kényszerbetelepítést.

A korábban kiszivárgott javaslatokból azt is lehet tudni, hogy mekkora büntetést terveznek. Minden visszautasított bevándorlóért Brüsszel 78 millió forintot számolna fel. Annyi pénzt kérnek egy migránsért, amennyiért egy magyar ember 40 évet dolgozik. Összehasonlításként: a hét éves fejlesztési ciklus alatt Magyarország minden polgárára 1 millió forint jut.

Ez a felháborító javaslat újabb jele annak, hogy Brüsszel teljesen érzéketlen a valósággal szemben, teljesen elveszített kapcsolatát a választókkal. Ráadásul a javaslat ellentétes az EU jogszabályaival és alapszerződésével is.

A bevándorláspárti Brüsszel a magyar baloldal egyhangú támogatásával készül a kényszerbetelepítésre és az azt megtagadók büntetésére.

Határozottan elutasítjuk Brüsszel és a magyar baloldal bevándorlás-politikáját. Kiállunk amellett, hogy csak a magyar emberek dönthetik el, hogy kikkel akarnak együtt élni.

Felszólítjuk a baloldali pártokat, hogy hagyják abba Magyarország támadását az Európai Unióban és ne próbálják meg Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikáját a magyar emberekre erőltetni.


Budapest, 2016. július 11.

Harrach Péter frakcióvezető, KDNP

Kósa Lajos frakcióvezető, Fidesz”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A baloldalnak csúfolt jellemtelen alakok már csak ilyenek.
Itt az a lényeg, hogy a kormány mit tesz.
Nem kérjük a migránsokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés