Akik számára a nők alsóbbrendű emberek

2016. július 13. 16:56

Alice Schwarzer
Die Welt
Ezek a frusztrált, gyökértelen fiatal férfiak nem csak a saját észak-afrikai hazájukban fojtogatják a nőket. Európába költöznek és itt is megtámadják a szerintük túl szabad nőket.

Igaz, a nők semmibevétele nem új ezen országok fiainak. Feltehetőleg már Youssef apja és nagyapja is így gondolkodott Casablancában. Ugyanis a patriarchátus régóta hagyomány úgy Észak-Afrikában, mint a Közel-Keleten, és soha nem szenvedett megrázkódtatást egy erős nőmozgalomtól. Nem teszi jobbá a helyzetet a csaknem minden országban érvényes iszlám családjog sem, amely a nőkből alárendelteket és kiskorúakat csinál. De mindez még nem elég a jelenlegi őrülethez. 

Tudnivaló, hogy Marokkót és Algériát, ahonnan a kölni szilveszter legtöbb tettese jött, az utóbbi tíz-húsz évben messzemenően átváltoztatták az iszlamisták. A radikális iszlám attitűdje hozzátartozik a mindennapokhoz. (...)

Nem véletlen, hogy olyan sok terrorista származási helyei ezek az országok. Ugyanis az önjelölt Iszlám Állam e föld Youssefjai számára az ígéret földje, és a gyilkosai a hősei. Ezek a frusztrált, gyökértelen fiatal férfiak nem csak a saját hazájukban fojtogatják a nőket  többen mint valaha! Európába költöznek és itt is megtámadják a »túl szabad« nőket. Hogy ez a 21. században így van (Köln nem az egyetlen és nem az utolsó ilyen eset volt), az a politikai iszlám terjedésével függ össze. 

Az szállítja az ideológiai vázat: a kiéleződött férfiasság-kényszerképzetet, a nők semmibevételét is belefoglalva. Ez az iszlamizmus a szikra, aminek következtében most a régóta izzó tűz lángjai magasra csapnak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A brüsszeliták tudják ezt?

nézd már, ilyet le lehet hozni a " DieWelt "-ben?

Angela napjai meg vannak számlálva...

:DD

Érdemes az eredeti cikk alatt olvasgatni a kommenteket! Olyan, mintha mi írtuk volna! ( jó, finomabb a stílus, de a tartalom előtt le a kalappal!)

vagy integrációs konferenciáról tudosít helyileg

:DD

Pár napja mintha több lenne az őszinte cikk.

van egy tippem, kik fognak öszönleni ha végre eltiporják az iszlám államot

hát nem az iszlám állam kórházainak nővérei...

megfigyelted te is?

pl. pár napos hír h osztrák rendőrök jönnek HOZZÁNK a kerítést védeni

mintha lenne egy óvatos manőver

lehet hogy a nagyképű brüsszeli köcsögöknek is leesett hogy a brexit is nagymértékben a migrik miatt volt?

Német politikus azt mondta, belterjesek a németek, európa ezért kellenek a bevándorlók.Úgy tudjuk, őshonos nem házasodik migránssal.

Politikai iszlám meg iszlamizmus, Algéria és Marokkó a fenét. Az iszlám mindenütt alsóbbrendűnek és a férfiak tulajdonának tekinti a nőket. Hülyíthetik magukat az európai nők, csak nem tudom, mi értelme!?

Rövidesen lecsukják, mint szabadgondolkodót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés