Fidesz: Valljon színt a baloldal a migránskvótáról!

2016. július 13. 15:17
A Fidesz szerint a „bevándorláspárti” baloldal kétségbeesett akciókat talál ki, csak hogy elkerülje az egyenes beszédet a migránskvóta ügyében.

A Fidesz véleménye szerint a „bevándorláspárti” baloldal újabbnál újabb kétségbeesett akciókat talál ki, csak hogy elkerülje az egyenes beszédet a 2016-os népszavazásról, amelynek egyetlen témája a Brüsszel által tervezett „kényszerbetelepítés”.

A kormánypárt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció szóvivőjének szavaira reagált. A Fidesz azt írta, a kérdés egyszerű: igent vagy nemet mondanak a kényszerbetelepítésre? A magyar baloldal európai parlamenti képviselői már „igent nyomtak a kényszerbetelepítésre és az azt elutasító országok pénzbüntetésére”, most már itt az ideje itthon is színt vallani – fogalmaznak.

Gréczy Zsolt az MTI-vel korábban azt közölte, hogy a DK szeptember 2-án „Maradj otthon, maradj Európában” címmel kampányt indít, amellyel minél több embert szeretne rávenni arra, hogy maradjon távol a kvótareferendumtól. Az ellenzéki párt a népszavazás előtti napon, október 1-jén élőlánccal akarja körbevenni a Parlamentet.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés