A német elit szerint nincs esély a bevándorlók többségének integrációjára

2016. július 20. 12:36
Egy német politikai és gazdasági döntéshozókat kérdező közvélemény-kutatás adatai szerint az elit több mint 60 százaléka támogatja az ország jelenlegi bevándorláspolitikáját. Arra számít a megkérdezett gazdasági döntéshozók többsége, hogy növekedni fog a bevándorlás, viszont a migránsok integrációjára és munkaerőpiaci elhelyezkedésére nem lát esélyt.

Összesen 346 gazdasági döntéshozót, valamint 114 politikai döntéshozót kérdeztek meg Németországban a Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Capital közös közvélemény-kutatásának keretében – számol be az adatokról az Origo.

A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 62 százaléka helyesli a német kormány jelenlegi bevándorláspolitikáját, míg a korábbi befogadás-orientált koncepciót csupán 50 százalékuk tartotta jónak. 91 százalék egyet értett abban, hogy a menekültek számának csökkenése a balkáni menekültútvonal lezárásának köszönhető, azonban 63 százalék gondolta úgy, hogy a menekültek száma nőni fog a jövőben.

A gazdasági döntéshozók kétharmada szerint a migránsok eredményes integrációjára nincs esély, háromnegyedük pedig abban sem bízik, hogy a bevándorlók munkát találnak – írja az Origo a Frankfurter Allgemeine Zeitung alapján

A felmérésből kiderül az is: a megkérdezettek a török megállapodást hatékonynak tartják, de nem számítanak Törökország EU-tagságára. 

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 62 százaléka helyesli a német kormány jelenlegi bevándorláspolitikáját, míg a korábbi befogadás-orientált koncepciót csupán 50 százalékuk tartotta jónak. 91 százalék egyet értett abban, hogy a menekültek számának csökkenése a balkáni menekültútvonal lezárásának köszönhető, azonban 63 százalék gondolta úgy, hogy a menekültek száma nőni fog a jövőben."

Ennyit az uralkodó hülyékről.

egy pillanat!

Nem pont az ellenkezőjét hallhattuk immár 2 éve folyamatosan a német elit szájából???

gondolom 2 év kellett mire az első elitisták a valóságban is találkoztak a "menekülőkkel"...

MUHAHAHAHA

Ez volna a legendás precíz, német gondolkodás? Vagy az már leköltözött vidékre, esetleg dunántúli magyar falvakba?

Ennek így nem sok értelme van, már a kérdésfeltevés módja is hibás lehetett. Ezekből a felmérésekből kijövő számadatok, eredmények nem jelentenek.

... nem jelentenek semmit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés