Fiatalkorú menedékkérők molesztáltak lányokat Németországban

2016. július 21. 18:32
Előállított a rendőrség három, 14 és 17 év közötti fiút Mönchengladbachban, mert a gyanú szerint fiatal lányokat molesztáltak a város strandján. A három fiú közül egyikük bevándorló hátterű, de már német állampolgár, ketten viszont felnőtt kísérő nélkül érkező afgán menedékkérők voltak.

Eljárás indult fiatal menedékkérők ellen lányok molesztálásának gyanúja miatt a németországi Mönchengladbachban – közölte csütörtökön a helyi rendőrkapitányság. A közlemény szerint az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli város strandján nyolc, 12 és 18 év közötti lány szerdán megkérte az úszómestert, hogy hívja ki a rendőrséget, mert három fiatalember szexuálisan zaklatta, egyebek között tapogatta őket.

A rendőrség előállította a 14 és 17 év közötti fiatalokat és eljárást indított ellenük, a strandot üzemeltető vállalat pedig valamennyi uszodájából és strandjáról kitiltotta őket. A legidősebb gyanúsított bevándorló családból származó német állampolgár, a másik kettő afganisztáni származású, felnőtt kísérő nélkül érkezett menedékkérő.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szép.
Hallgattam ma egy rádiót , ahol egy hölgy beszámolt arról, hogy Svédországban mi a módi!
A kedves migránsok bemennek a boltba, kibontogatják a becsomagolt termékeket, beesznek, beleisznak, majd eldobják és rátaposnak.
A hölgyek nem mernek kimenni az utcára, a bevásárlást házhoz-szállítással oldják meg, mert a migránsok még nem elég érettek ahhoz, hogy emberszámba vegyék őket.
Úgy gondolom, hogy az apukáknak most fel kellene vállalniuk a kísérő szerepét a lányaik mellett. Aztán beszélgetniük kellene az apukáknak arról, hogyan is simogassák a kedves molesztálókat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés