Egyedül Magyarországon esett át ellenőrzésen a würzburgi baltás terrorista

2016. július 22. 12:37
Egyedül Magyarországon esett át ellenőrzésen az az afgán menekült, aki hétfőn baltával támadt egy Würzburg felé tartó vonat utasaira – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A baltás terrorista ujjlenyomata be is került az európai nemzetközi menekültügyi adatbázisba, az Euradacba.

Az európai országok közül, egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot a würzburgi baltás terroristától – adta hírül a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A német lap úgy tudja, hazánkban tavaly júniusban regisztrálták menedékkérőként azt a 17 éves afgánt, aki hétfőn „Allah akbar!”-kiáltásokat hallatva, késsel és baltával támadt neki egy Würzburg felé tartó vonat utasainak. A terrorista több embert is megsebesített, majd menekülés közben a rendőröknek is nekirontott, mire azok lelőtték. 

Az afgán fiatal az Iszlám Állam terroristájának vallotta magát egy korábbi videófelvételen, és Magyarországról úgy jutott el egészen Németországig, hogy személyazonosságát onnantól senki nem vizsgálta. Ujjlenyomatait még a német határon sem vették le. A német lap szerint a mostani esethez hasonlóan sok menekült személyazonossága ma sem tisztázható egyértelműen. 

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyival egészíteném ki, hogy mindent amit leírtál az EUn kívüli hot-spoton kéne megcsinálni. Amíg nincs jól átnézve és biometrikusan regisztrálva az EU közelébe sem kellene engedni.

Jaj, emlékszik még valaki, hogy mit kapott a 8. ker polgármester mert ki merte mondani, hogy a parkot összeszarták? Megint vége volt a demokráciának.

A magyar és EUs törvényben benne van csak maga az EBizottság szegi meg mert a Mutti meghívta a migrókat. Ja meg mert az a háttérhatalom terve, hogy a nemzetállamokat a migrókkal akarja szétveretni.

A szbek jó sokat kerestek a bevándorlókon és gátlástalanul tolták át hozzánk a tömegeket, úgy hogy csak mérsékelten tudom sajnálni őket.

Nem vitatva Orbán érdemeit, de amennyiben megengeded, a magam részéről Európa irányítását Netanjahura bíznám.

Az összes migráns pátyolgató számára - ATV, Klubrádió, MSZP, DK, PM, Együtt, LMP, Jobbik,liberálisok - pedig kötelezővé tenném Kertész Imre, A végső kocsma című könyve olvasását.

S figyelmükbe ajánlanám Kertész, Giulio Menaltinak 2015.szeptemberében adott interjúját is.

Ez utóbbiból Kertész néhány gondolatát idézném.

"A pacifizmus nem alkalmas válasz a terrorizmusra. Ha egy civilizáció nem jelöli ki az értékhatárait, az egy lépésre van a végelgyengüléstől. Egy erős, magabiztos Európára van szükség, amely vitatkozik, de soha sem vész el a kompromisszumokban.

Európa egy hősies elhatározásból született, Athén a perzsákkal szembeni ellenállást választotta.

Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt a liberális bevándorláspolitika. Olyan állatfajta, hogy multikulturális társadalom, nem létezik.

Izrael a létéért küzd, de Európa is."

Hát kérem, nagybecsű ballib hangadók, véleményvezérek, média ketrecharcosok, politikai ámokfutók, unatkozó DK-s önkéntesek hallgassatok egy Nobel díjas gondolkodó intelmeire. Talán Őt nem fogjátok nácinak tartani...

Olyan jó lenne már ha megszűnne az ATV, a Klubrádió és a többi ballib média, ballib pártok, pártocskák napi öngyilkos migráns simogatása.

Pszichopaták mindenütt vannak. A migránsok közt még így is összehasonlíthatatlanul kevesebb akad belőlük, mint az őshonos európaiak között.

Még jó, hogy továbbment ez az idióta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés