Frauke Petry

Szigetekre küldené az elutasított menedékkérőket a német AfD

2016. augusztus 13. 17:16

Európán kívüli szigeteken helyezné el az illegális migránsokat és elutasított menedékkérőket a német jobboldali AfD elnöke, Frauke Petry. Szerinte ez olcsóbb és biztonságosabb megoldás lenne. Azt is hozzátette: az egyedülálló férfiakat el kellene különíteni a családoktól és a nőktől.

A német jobboldali AfD tartományi és szövetségi vezetőinek vasárnapi találkozója előtt a Bildnek adott interjút a pártelnök Frauke Petry. Szerinte a bevándorlási hivatalt (BAMF) „visszavándorlási hatósággá” kellene átalakítani, amelynek fő feladata az arról való gondoskodás kell, legyen, hogy az illegálisan beutazott külföldiek minél előbb elhagyják az országot.

A pártelnök megjegyezte: idén mintegy 13 ezer kitoloncolást hajtottak vége, ami nevetséges annak fényében, hogy több százezer illegális migráns tartózkodik Németországban.

Petry azt is felvázolta: az illegális migránsokat és elutasított menedékkérőket Európán kívüli szigeteken kellene elhelyezni. A költséghatékonyság és a nők védelme érdekében mindezt úgy kellene megoldani, hogy az egyedülálló férfiak legyenek elkülönítve a családoktól és a nőktől – tette hozzá Petry a FAZ összefoglalója szerint.

 

 

A bejegyzés trackback címe: https://migracio.mandiner.hu/trackback/24010