Szigetekre küldené az elutasított menedékkérőket a német AfD

2016. augusztus 13. 17:16
Európán kívüli szigeteken helyezné el az illegális migránsokat és elutasított menedékkérőket a német jobboldali AfD elnöke, Frauke Petry. Szerinte ez olcsóbb és biztonságosabb megoldás lenne. Azt is hozzátette: az egyedülálló férfiakat el kellene különíteni a családoktól és a nőktől.

A német jobboldali AfD tartományi és szövetségi vezetőinek vasárnapi találkozója előtt a Bildnek adott interjút a pártelnök Frauke Petry. Szerinte a bevándorlási hivatalt (BAMF) „visszavándorlási hatósággá” kellene átalakítani, amelynek fő feladata az arról való gondoskodás kell, legyen, hogy az illegálisan beutazott külföldiek minél előbb elhagyják az országot.

A pártelnök megjegyezte: idén mintegy 13 ezer kitoloncolást hajtottak vége, ami nevetséges annak fényében, hogy több százezer illegális migráns tartózkodik Németországban.

Petry azt is felvázolta: az illegális migránsokat és elutasított menedékkérőket Európán kívüli szigeteken kellene elhelyezni. A költséghatékonyság és a nők védelme érdekében mindezt úgy kellene megoldani, hogy az egyedülálló férfiak legyenek elkülönítve a családoktól és a nőktől – tette hozzá Petry a FAZ összefoglalója szerint.

 

 

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na most, képzeljük el a patáliát, ha ezt Orbán Viktor mondaná. Vagy pláne mondta volna 2015-ben.

Willkommenskultur. :))))

(Orbán ezt zseniálisan csinálta... átengedte az első nagy hullámot, hadd főjenek a németek a saját levükben. Alakul... )

Jobb megoldás lett volna, mint ami következett.

Erről még nem hallottam.
Érdekes.

A szigetek azért nem annyira jók, mert onnan nehezebb eljönni és hazamenni. Többe kerül olyan helyre vinni ahonnan aztán nekiindulhat hazafele.
Líbiába kell várost építeni.

Az olaszoknál nem csak feketék vannak, de legálisan dél-amerikaiak, fülöp-szigetiek is. A metróban látszik csak nennyien vannak.

"...Európán kívüli szigeteken kellene elhelyezni..."


Esetleg Hawaii?
Jó infrastruktúra, kellemes klíma, anyahajók védelme, innen jó messze van, az USA új elnöke Mrs. Clinton pedig helyi járattal mehet naponta simogatni és csucsujgatni őket, Mr. Sorosnak se kell ennyit költeni mindenféle alapítványokra.

https://www.hillaryclinton.com..

Már meg is van ágyazva.
A US Air Force-t is megtankolták.
Go. Schnell.

Most amúgy mennyi török mehetett haza nyaralni? Szerintem most kéne jól lezárni a vissza utat, úgy kezdésként.

Milyen szigetekre? No-nak vannak használaton kívüli szigetei?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés