A bevándorlásboom láncolata

2016. augusztus 14. 11:55

Megyeri Dávid
Magyar Idők
Soros György telhetetlen idős ember, aki végre szeretné élvezni munkája gyümölcsét.

Soros György a migráció mellett Hillary Clintont támogatja sok millió dollárral, utóbbi ezek után program szintjére emeli a bevándorlást. A spekuláns mogul és a Clinton-alapítvány aztán kistafírozzák a civilnek, emberi joginak mondott szervezeteket. Ezek közül sokan felkeltik a migrációs buzgalmat mindazokban, akik vacillálnak, felkerekedjenek-e.

Soros György telhetetlen idős ember, aki végre szeretné élvezni munkája gyümölcsét. Megjelennek a Welcome to Europe (W2eu), No Border és más, alaptalanul civilnek, emberi joginak feltüntetett kétes kompániák és kiokítják a jövevényeket, hogyan játsszák ki a hatóságokat és miként bánjanak el az ellenségnek hazudott lakossággal. A Soroshoz köthető szervezetek valósággal uszítják az elözönlésre kijelölt országok lakossága ellen a migránsokat.

A liberális tekintélyelvű mainstream, a Soros György-féle propagandagépezet, s a migránsbujtogató szervezetek kötelezővé teszik az össztársadalmi naivitást. Ha valaki a migránsinváziót annak látja és annak nevezi, ami, azt szélsőségesnek bélyegzik. Miként azt is, aki védekezni szeretne ellene. Pedig iszonyatos, amit művelnek a betódulók, elég, ha a Horgosnál tapasztalható háborús állapotokra utalunk. Tehetik, mert mindenre biztatást kapnak a spekuláns milliárdos által felkarolt álcivil társulatoktól, no meg az ENSZ menekültügyi főbiztosságától is, amely a jelek szerint kooperál velük. A déli határnál talált eldobált ENSZ-emblémás táskákban testvériesen megfértek a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány egyik csoportja által készített tájékoztató kiadványok és az Európába jutásra ösztönző térképek. Úgy néz ki, a főbiztosság hasonló gyakorlatot követ, mint az áljogvédők. Ha nem így lenne, azonnal cáfolniuk kellett volna a felmerült gyanút.

Végigkövethető tehát a lineáris vonal, az erőszakos bevándorlásboom torz evolúciója. Említett személyek, szervezetek mind szemek a láncban. Ha vétlenek lennének a migráció és a nyomában loholó terrorizmus eszkalációjában, el kellene határolódniuk a migránslázító csapatok tevékenységétől, hogy még a látszatát is elkerüljék a bűnpártolásnak, az EU és országainak a belügyeibe való beavatkozásnak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés