Az éjszakai járatok legendája

2016. augusztus 19. 15:18

Dieter Stein
Junge Freiheit
Elég fura volt az éjszaka Törökországból Kölnbe migránsokat szállító repülők története, sokan mégis hihetőnek tartották. Már mindent kinéznek a döntéseit az emberek feje fölött meghozó német kormányból.

„Augusztus elején számtalanszor felhívták a figyelmünket az állítólagos, éjszakánként Törökországból és a Közel-Keletről a köln-bonni repülőtérre tömegesen menekülteket szállító repülőjáratokra, amelyekről a közvélemény mit sem tud. Elég fura volt a történet, sokan mégis hihetőnek tartották – méghozzá azért, mert már mindent kinéznek a döntéseit az emberek feje fölött meghozó német kormányból.

Azon nyomban küldtünk is egy riportert a köln-bonni repülőtérre, hogy egy éjszakán át figyelje, mi játszódik le a helyszínen. A kutatás eredménye: ebben a sztoriban semmi nincs. A bonni repülőtér évek óta központi elosztóhelye az olcsó török fapados chartergépeknek, akik a legolcsóbb éjszakai repülési díjakat kihasználva gazdaságos nyaralást kínálnak ügyfeleiknek a török riviérán. Miután közzétettük felvilágosító cikkünket, sok pozitív visszajelzést kaptunk érte. Egyesek számára azonban mi magunk is a »hazug sajtó« részévé váltunk, hiszen kilyukasztottuk ezt a szép lufit.

Mi a történet tanulsága? Az újságírásnak vissza kell nyernie az olvasók bizalmát. Kötelességünk utánajárni a pletykáknak, az utolsó szóbeszédnek is, ha az közérdekű. A valóságot kell megírnunk, amit sem előítéleteink, sem egy bizonyos hangadó politikai osztály elvárásai nem befolyásolhatnak. De saját olvasóink szája íze szerint sem szabad fogalmaznunk. Higgyék el, meg fogják ezt becsülni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szomoru az, hogy tenyleg kinezik ezt az emberek a kormanyzatbol. Ennyire elvesztette az emberek bizalmat az akaratukat semmibevevo, velemenyukre fittyet hanyo, de magat demokratikusnak hazudo EU-vezetes.

http://travelercircle.hu/2016/..

"A Honvédelmi Minisztérium szombat esti közleménye szerint nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Ankarából Münchenbe tartó repülőgép szombaton este, ezért a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit."

A szerző ezzel a cikkel akaratlanul is egy sokkal nagyobb hazugságot leplez le.

Ugyanis miután Merkel meghívta a szíreket, továbbá ezerrel hirdette, hogy mekkora nagy szüksége van a német gazdaságnak meg az elöregedő társadalomnak a migrókra (nem beszélve arról a seggfej pénzügyminszterükről, aki a migrók hiányában beltenyészet miatti degenerációt vízionált), bizony az egyetlen logikus és humánus elbánás az lenne, ha chartergépekkel hordanátok a számotokra annyira nélkülözhetetlen idegeneket Németországba. - Ha nem ezt teszitek, és ráadásul a vezetés az erről szóló híreket kézzel-lábbal tagadja, sőt rémhírterjesztésnek minősíti, azt jelenti, hogy a német vezetés egész politikája egy ordas nagy hazugság.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés