A magyar baloldal ismét rátámad a nemzetre

2016. augusztus 28. 21:20

Erdélyi Magyar Néppárt
Gyergyói Kisújság
Az egyértelműen külső erők által szervezett és főként gazdasági menekültekből álló migránsáradat gondjaira folyamatos álérzékenységet mutató magyar baloldal ismét a legdurvább módon megy szembe a magyar nemzet és Európa legelemibb érdekeivel.

„Az elmúlt napokban, az október 2-i, a kötelező betelepítési kvótákról szóló népszavazás közeledtével újabb, a nemzetet megosztani próbáló hazug kampány tanúi vagyunk. Pedig nem csupán az erdélyi magyarság, vagy az anyaország polgárainak sorsdöntő kérdése, hogy milyen irányban dől el a kontinensünket sújtó bevándorlási válság, hanem, ahogyan az mára már egyértelműen világossá vált, a bevándorlás kérdése a XXI. századi Európa valamennyi polgárának sorsfordító ügye.

Éppen ezért érthetetlen, hogy a kontinens jövőjét veszélyeztető, egyértelműen külső erők által szervezett és főként gazdasági menekültekből álló migránsáradat gondjaira folyamatos álérzékenységet mutató magyar baloldal hogyan tud ismét a legdurvább módon szembemenni a magyar nemzet és Európa legelemibb érdekeivel és az egész magyar társadalom egészséges életösztöneivel, azzal, hogy hol nyíltan, hol burkoltan a magyar nemzet szabad véleménynyilvánítását jelentő októberi népszavazás ellen kampányol.

Mi, erdélyi magyarok és valamennyi elszakított nemzetrész tagjai jól emlékszünk a magyar baloldal hazug és aljas, a magyar nemzet egysége ellen irányuló 2004. december 5-i gyűlöletkampányára. Sajnálatos módon ezek a politikai erők több mint egy évtized elteltével sem tudnak kilépni saját árnyékukból, és ismét rátámadnak a magyar nemzetre. Továbbá értetlenül állunk az előtt, hogy a félrevezetésre épülő ellenkampány bizonyos elemeit a teljes ellenzék egyként harsogja.

Ezért fontosnak tartjuk leszögezni, hogy hazug és manipulatív az az állítás, hogy az előttünk álló népszavazáson, a külföldön tartózkodó anyaországi polgárokkal ellentétben a határon túli magyar állampolgároknak többletjogaik lennének. Hazug az az állítás, miszerint a választási törvény a népszavazáson való részvétel tekintetében különbséget tenne az anyaországi és a nem anyaországi állampolgárok között. Aljas és méltatlan, hogy a baloldal párhuzamba állítja a Kárpát-medence elszakított területein megmaradt magyarság és az Európai Unió más részein munkavállalás céljából tartózkodó nemzettársaink különböző élethelyzeteit.

Példaképpen, ahogyan az anyaország polgárai, az erdélyi magyarok sem tudnak levélben szavazni nyugat-Európa egyetlen államában sem, kivéve, ha bejelentett lakcímük szerint az adott ország lakosai. Ebben az esetben azonban a levélszavazás lehetősége minden magyar állampolgár számára adott, születési helyétől függetlenül.

Következésképpen felszólítjuk az október 2-i népszavazással kapcsolatban a félrevezetés nyilvánvaló szándékával hazugságokat terjesztő ellenzéki erőket, hogy ne ártsanak tovább ebben a mindannyiunk számára sorsdöntő kérdésben sem. Közel száz évvel Trianon után eljött az ideje, hogy a magyar baloldal is tudomásul vegye, hogy a magyar nemzet egy és oszthatatlan, és büntetlenül senki nem verhet éket magyar és magyar közé.

A Kárpát-medence magyar közösségei tisztában vannak az eldöntendő kérdés súlyával, hiszen kisebbségbe szorított helyzetükben minden egyes nap megélői és elszenvedői az elmúlt századok elhibázott migrációs politikájának. Ezért az Erdélyi Magyar Néppárt arra szólít és biztat minden magyar állampolgárt, Magyarország határain innen és túl, hogy vegyen részt az október 2-i népszavazáson, és mondjon nemet a kötelező betelepítésre. Védjük meg együtt Magyarországot, védjük ismét együtt Európát!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

'magyar baloldal ismét a legdurvább módon megy szembe a magyar nemzet és Európa legelemibb érdekeivel'

Meg a saját érdekével, mert ebben a kérdésben a saját szavazóik jelentős részével is szembemennek.
Persze nem tehetnek mást, bizonyos elvárásoknak meg kell felelniük.

Az ilyen magas, egyértelmű labdákat sem ütötték le.

Azért a mostaniak sem gyengék, lásd egészségügy.

Tavaly év végén például a tartalékból onkológiai diagnosztikai többletfeladatokra 800 milliót kaptak az egészségügyi intézmények országosan, de pl. Makovecz életmű gondozására 6.1 milliárdot-ot, a váci mélygarázs rendezésére meg 2 milliárdot nyomtak ki.

Elvégre nem jelentenek problémát nálunk a daganatos betegségek.

http://hvg.hu/itthon/201602_ev..

Mert Románia nem a hazájuk? Csak egy tipp.

Éltem már Németországban is, akkor most Németország a hazám? Mert ők amúgy nem hagytak szavazni semmiről, ami elég érdekes ahhoz képest, hogy a hazám kellett volna legyen.

Várjunk már te mégis hogyan gondolod azt, hogy egy megszálló, ellenséges hatalom államiságát kéne magáénak vallania bármelyik magyarnak? A szovjet megszállás idején neked a Szovjetunió volt a hazád?

Most meg már születni kell? Az előbb még azt mondtad, hogy csak élni kell ott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés