Igen, igen, MSZP

2016. szeptember 4. 17:08

Zsigmond és Péterfy
Mandiner
Az MSZP olyan óriásplakátokkal fog támadni a népszavazási kampányban, amelyek hol a MARADJ OTTHON, hol az IGEN feliratokkal üzenik a szimpatizánsaiknak, hogy... hogy mit is?

igen_mszp.jpg

Épp a minap gyűjtöttük össze, hogyan őrölte fel magát a kormány nem jobbikos ellenzéke, most épp a kvótanépszavazással kapcsolatos, egyenként és együttesen is zavaros álláspontjaik miatt. A szocik most csak tetézik a káoszt.

Egy fotó tanúsága szerint az egykor szebb napokat is megélt MSZP olyan óriásplakátokkal fog támadni a kampányban, amelyek hol a MARADJ OTTHON, hol az IGEN feliratokkal üzenik a szimpatizánsaiknak, hogy... hogy mit is?

Ez ám a letisztult, egyértelmű üzenet!

Gratulálunk az elvtársaknak!

Ennek örömére hallgassuk meg egy évtizeddel ezelőttről, amikor még jóval acélosabban csengett az a szocialista Igen!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olyan lesz, mint a tíz emeletes Gyurcsányi? :-)))

Köszönöm a dicséretet, de nem engem illet, hanem azt aki a kérdést megfogalmazta.

Ugye a kérdés így szól:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Ha lefordítjuk köznyelve, akkor ugye azt jelenti; Az Országgyűlés beleegyezése kell ahhoz, hogy Magyarország a kötelező kvótát elfogadja.
Azt állítják az ellenzők, hogy az Országgyűlésnek nem ír elő kötelezően törvényt.
Szerintem ez nem igaz. Az Országgyűlés hozhat olyan kétharmados, vagy négyötödös törvényt - esetleg az Alaptörvényben is rögzítheti - hogy csak az Országgyűlés minősített többsége szükséges a kötelező kvóta betelepítéshez.
Ebben az esetben ez kötelező érvényű minden EP magyar képviselőre, bizottsági tagra, vezetőre és a mindenkori miniszterelnökre és miniszterekre. Ahhoz, hogy a balliberálisok meg tudják változtatni, kétharmad, vagy négyötöd mandátummal kell rendelkezniök.

Ez a balliberálisok problémája, csak sunnyognak, mert akkor kiderülne, hogy a migránsok korlátlan befogadását támogatják.

Így több minden van a kérdést mögött, mint amit írtál.

Kedves tibor100!

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetõségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentõs kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

Üdvözlettel öszödről Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Jajj kóntalan, NE izélj mán! .)

Ez az igazi néppárt, mindenki számára van üzenete: Maradj otthon, vagy menj szavazni,
ha viszont szavazol, szavazz "nem"-mel, vagy "igen"-nel.

Valóban felnőttnek tekintik a szavazót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés