Egy Javaslat

2016. szeptember 5. 11:47

Pozsonyi Ádám
Demokrata
Követeljük a migránstartási díj azonnali bevezetését és haladék nélküli levonását minden igennel vagy érvénytelenül szavazó állampolgártól! Ez így lenne igazságos és humánus!

„Aki az október másodikai népszavazáson a migránsbeáramlás mellett voksol, esetleg érvénytelenül szavaz, azt, ha kirabolja egy migráns, a hatóság ne védje meg. Hagyja sorsára. Ha őt vagy a gyerekét bántalmazzák, megkéselik, fejbe ütik, netán elkap valami behurcolt fertőző betegséget, úgy ne kapjon orvosi ellátást se. Oldja meg, ahogy tudja. Ha fáj valamije, két ordítás meg szitkozódás közt vegye elő a kis cetlit, amin a népszavazási kérdőív van, és nézegesse a beikszelt rubrikát. Esetleg a Kétfarkú Kutya Párt egyik szellemes röplapját is nézegetheti. Talán segít valamit. Ha a migráns kárt okoz bárkinek is, mondjuk, elrabolja valakinek a kerékpárját, letarolja valaki vetését, szétlopja a gyümölcsösét, úgy az okozott kárt ő fizesse meg. Sőt, rögtön módosítanám is javaslatomat, miszerint a fizetéséből egy bizonyos százalékot vonjanak le haladéktalanul migránstartási díj címén. Mert a migráns akkor is pénzbe kerül, ha nem okoz kárt, nem bűnöz, nem verekszik, nem tör kirakatot, nem üt rendőrt, nem hurcol betegséget. A puszta ittléte sincs ingyen. Nekem nincs kedvem fizetni. Fizesse ő! Mármint a bátor lázadósan szavazó, a kétfarkúkutyás aktivista és lelkes követője.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez azért túlzás.
Az orvosi ellátás (sürgősség esetén) a rablógyilkost is megilleti - még akkor is, ha magam is segítenék mondjuk egy gyerekmolesztáló kasztrálásában.

Kedves Ádám!
Szívből gratulálok vérbeli demokratához illő javaslatodhoz, amivel a Főnököd ötletéből seperc alatt, akadálytalanul kiírt népszavazás hatékonyságát szeretnéd bővíteni. Felhívom figyelmedet, hogy célszerű lenne már a szavazófülkében megjelölni a galád igennel szavazókat, különben még kicsúsznának a javaslat végrehajtása alól. Talán célszerű lenne az alkarjukon elhelyezett tetoválással megjelenni őket, ami akár a rendőrségen, akár az orvosi rendelőkben azonnal segítene elválasztani az ocsút a tiszta búzától. Ami a nekik okozott károkat illeti, nem tartom azért teljesen jogszerűnek, hogy ők fizessenek kártérítést, hiszen a kárt az általad felsorolt esetekben ők maguk szenvedték el :)
A migránstartásdíj kivetését pedig azért megfontolnám, hiszen azt a kerítésállításból, a kék palakát kampányból, netán a menekült bizniszből máris hasznot húzó saját oligarcháin profitjából simán le lehetne vonni.

Ja, amúgy, Ádám, kívánok neked a családodtól, környezetedtől minden hasonló élethelyzetben hasonlóan empatikus hozzáállást.

megjelenni helyett: megjelölni

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés