Orbán fogja eldönteni Merkel sorsát?

2016. szeptember 7. 11:36

Béndek Péter
hafr.blog.hu
Persze az orosz-török-magyar triász célja Merkel lemondatása, de leginkább a szélsőségek és a zavar továbberősítése Európában.

Gondolom, Orbán már tud valamit moszkvai és ankarai berkekből a migráció őszi fordulatait illetően, és amit »veszélynek« állít be -- az új migránshullám elindítása --, arról már vélhetően döntés született akár az ő részvételével, és heteken belül tény lesz belőle. Így gyorsan eljöhet az idő, hogy a szavazóitól szorongatott Merkel Junckerrel az órazsebében fog Budapestre járkálni magasabb kerítésért könyörögve, és cserébe mindenféle -- diplomáciai és pénzügyi -- ajándékokat hozva (amelyek egy részéről megtudjuk majd, mi, egy másikról majd 70 év múlva). Persze az orosz-török-magyar triász célja Merkel lemondatása, de leginkább a szélsőségek és a zavar továbberősítése Európában. Eszerint fogják adagolni a migránsokat és a követeléseiket is. Október 2-a célja a magyar határőrizeti szigor előzetes legitimálása, aminek a jelentőségét majd október közepén-végén fogjuk megtudni, amikor Röszke adott esetben »újra ostrom alá kerül«.

(…)

És úgy néz ki, Európában egyedül Orbánnak vannak tervei. Mármint Putyinon és Erdoganon kívül (vagy az övéken belül), és nyilván a szerb miniszterelnöknek is megvan már a helye a körben... Minimum aggasztónak nevezhető, hogy Európában a szürkeállomány a legnagyobb hiánycikk a politikusok körében. Ilyen drágán ilyen rossz munkát kevesen végeznek a világban, mint az EU vezetői.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés