Kockázatok

2016. szeptember 7. 9:32

Németh Péter
Népszava
„Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét” – hirdeti Orbán, és mi nem tudjuk elmondani, hogy a kockázatot éppen ő jelenti.

„A nemzeti lobogó színeit kölcsönvevő hirdetés hazafivá, az ország védelmezőjévé avatja azt, aki elmegy október 2-án és nemmel szavaz, mindenki mást a nemzetietlenek közé sorol. Vagyis a Fidesz-kreatívak emelték a tétet, immár nem pusztán az asszonyaink-lányaink vannak veszélyben, nem pusztán a kultúránkat és a vallási szokásainkat akarják megváltoztatni, elrabolni a bevándorlók, egyenesen az országunk ellen törnek. Azt mondják: Magyarország jövője a tét. Azaz, ha ide beengedünk idegeneket – olyanokat, akik nem fizetnek, persze – akkor elvész a haza, elvész Magyarország. Nem lesz ember az országban, aki hall és lát, aki kikerülheti az üzenetet, ott villódzik majd a szemünk előtt, meccs közben, az utakon, az újságokban, televíziós műsorokban és meglapul az agyunkban: veszélyben a kétezer éve megvédett országunk.

És ezt az Európai Unió teszi velünk, Brüsszel akarja felszámolni hazánkat, magyarságunkat. Erre költenek most milliárdokat - hogy mennyit, sosem tudjuk meg, mint ahogy azt sem, hogy mennyi pénz csusszan ezen akcióból magánzsebekbe –, és ez alapozza meg a kormány következő két évi, a választásokig tartó kampánypolitikáját. »Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét«– hirdeti Orbán, és mi nem tudjuk elmondani, hogy a kockázatot éppen ő jelenti.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki tehet arról, hogy nem tudjátok elmondani, amit most éppen elmondtál, nagyeszű?

Az eredeti írás alatt az egyik hozzászoló írja:

"Hát, igaz, ami igaz, a világhatalmi spekulánsok és az EU vezérkarának a tagjai valóban fel akarják számolni az európai nemzeteket és államaikat, s helyükbe egy multikultúrális homogenizált és gyökértelen egyedekből álló rabszolgabirodalmat hoznának létre. Az egységes világuralom legfőbb akadályai: a család, a nemzet, a hit, a vallás, valamint a szülőföld és a haza. Az európai kultúrát és a nemzeteket felszámoló zsoldos hadsereg pedig maga az iszlamista muszlim tömeg lenne."

Nagyon egyet lehet érteni vele, mint ahogy Nagy Feró dalában megfogalmazottakkal is.

Magyarországon is megtalálható a luxemburgi főherceg, a Szajna menti szajha, a szelfizgető Loreley és a balga-belga megfelelője. Az utóbbi főleg a balliberális firkászok körében.

"Nem tudod elmondani?
Akkor most mit csináltál?"

Hányt.

"Elözönlenek minket és 20-30 év múlva már egy másik Európa lesz. Sovány vigasz, hogy először a liberráltakat kövezik halálra s csak utánuk következünk mi."

Ennek reális veszélye van, mert 3 milliárd szaporulattal számolnak, melynek nagyobb hányadát a Közel-Kelet, Ázsia fogja adni. Innen pedig az éhínség, nyomor elöl Európa felé fognak áramlani.

Az a pénz az MNB-ben van. Vagy már beépült az állami költségvetésbe. Persze, vissza kell fizetni, de jóval alacsonyabb kamat mellett, mint a devizapiacon árult kötvények esetében.

Valahogy egyesítette két ország valós és vélt államiságát. Ezret megszorozta négyezerrel és az eredményből gyököt vont, így jött ki a kétezer.

Földrészférfi, ez jó.
No de akkor már miért nem mindjárt világmegmentő?

Amúgy nem is lenne ezzel semmi baj, ha mindeközben nem lopnák ki alólunk a szőnyeget is.
Az persze egy hazafitól lenne elvárható.

Mármint hogy ne lopjon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés