Terroristák a spájzban

2016. szeptember 11. 10:09

Megyeri Dávid
Magyar Idők
Akár ki lehetne egészíteni a kvótanépszavazási plakátokat egy újabbal: Tudta? Terrorizmus ante portas. A migránsok és a köztük megbúvó merénylők már a spájzban vannak.

„A lényeg ugyanis az egész kontinensen ugyanaz: az embereket idegeit akarják ledarálni, kikészíteni, hogy radikalizálódjanak, és akkor lehessen vijjogva ujjal mutogatni rájuk: lám, itt vannak a szélsőségesek. Másrészt váljanak apatikussá a rájuk özönlő méltatlanságok, égbekiáltó terrorisztikus cselekmények súlya alatt.

A sorosista média és politikai bandák segítségével, a sajtószabadság eltiprásával terroréretté akarják tenni a lakosságot Dunán innen, Rajnán túl. Hogy szokják meg: ez lesz az élet. Továbbá ha nem akarnak a PC-megfélemlítés áldozatává válni, Abdeslamot vagy Ahmed H.-t, illetve az embercsempészeket is menekültnek kell tekinteniük.

Holott a fiatal lányt zaklató szomáliai tolvaj férfi ügye vagy a Thüringiában afrikai migránsok által megerőszakolt nő vérlázító története is rávilágít: a terrorizmus megérkezett, itt dörömböl a kapunkon, és mindenütt vannak támogatói. Akár ki lehetne egészíteni a kvótanépszavazási plakátokat egy újabbal: Tudta? Terrorizmus ante portas. A migránsok és a köztük megbúvó merénylők már a spájzban vannak.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés