Toroczkai: El kell menni és nemmel kell szavazni

2016. szeptember 15. 15:57
Ásotthalom jobbikos polgármestere szerint a baloldal, a liberálisok és a Fidesz is pártpolitikai célokra próbálják felhasználni a népszavazást, a Jobbik számára viszont Magyarország az első.

A Jobbik véleménye szerint a tömeges méretű illegális migráció valódi veszélyt jelent Magyarország és az európai civilizáció számára – mondta a párt alelnöke, aki minden választót arra buzdított, hogy vegyenek részt az október 2-i kvótareferendumon és ott nemmel voksoljanak. Toroczkai László csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártjuknak is meg kell szólalnia, most amikor a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Intézet is „beszállt a kampányba” és arra buzdítják az embereket, hogy maradjanak otthon vagy esetleg „igennel szavazzanak”.

Ásotthalom polgármestere úgy fogalmazott: a baloldal, a liberálisok és a Fidesz is pártpolitikai célokra próbálják felhasználni a népszavazást, a Jobbik számára viszont Magyarország az első. Hozzátette, „egész Európa, normális, még egészségesen gondolkodni tudó társadalma aggódva figyeli, hogy mi fog történni október 2-án Magyarországon, a népszavazáson”. Amennyiben a referendum érvénytelen vagy az igenek lennének többségben, az nem csak Magyarország, de a kontinens és az EU jövőjére nézve is bajt jelentene – mondta a politikus, aki megismételte véleményüket, hogy a népszavazás bukása esetén a Fidesznek és Orbán Viktor miniszterelnöknek „a konzekvencia levonása után vissza kell vonulnia”.

(MTI)

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés