Hogy hová tegyük őket?

2016. szeptember 19. 11:37

Bencsik András
Demokrata
Ahol sokan népszavaztak, és magas volt a nemek aránya, azok vagy egy migránst sem kapnak a nyakukba, vagy csak keveset. Ahol azonban a lakosságnak ez a kérdés nem volt annyira fontos, hogy válaszoljon is rá, ott feltehetően nem bánják a vidám muzulmán családok érkezését.

És hogyan osztják szét őket a háromezer magyar település között? Táborba ugyanis ezek az emberek nem zárhatók, mivel uniós polgárok mind. Hát nyilván aszerint, hogy mely településeken milyen arányban voksoltak az emberek. Ahol sokan népszavaztak, és magas volt a nemek aránya, azok vagy egy migránst sem kapnak a nyakukba, vagy csak keveset. Ahol azonban a lakosságnak ez a kérdés nem volt annyira fontos, hogy válaszoljon is rá, ott feltehetően nem bánják a vidám muzulmán családok érkezését, így hát ők majd kapnak is szépen belőlük.

Legföljebb sötétedés után arrafelé majd nem mennek utcára a lányok. És ha mégis, a család férfitagjai majd hármasával, vasvillával kísérgetik őket. A lányok nem járnak majd diszkóba, nem ülnek föl rövidnadrágban a kerékpárra, szilveszter éjjelén sem mennek sehová, hanem otthon, lehetőleg a pincében ünnepelnek, eszük ágába sem jut strandra menni, s ha mégis, akkor sem vetkőznek fürdőruhára. A fiatal fiúk sem járnak magányosan az utcán, mert ugye itt ez a más kultúrkör, soha nem lehet tudni…

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Andris!

Mi újság a Munkásőr újságnál????

Nesze neked kötelező kvóta! Németország jobban teljesít!

"A Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság hét végi beszámolója szerint a mecklenburg-elő-pomerániai tartományi hatóságok hozzákezdtek 3300 menedékkérő útlevelének átvizsgálásához, és már 140 hamis szíriai úti okmányt szűrtek ki, holott a BAMF korábban valamennyit ellenőrizte.

A BAMF a 140 hamisnak bizonyult útlevél közül négy esetben külön szakvéleményt is rendelt, amelyek mind arra - a mecklenburg-elő-pomerániai hatóságok szerint téves - megállapításra jutottak, hogy a dokumentum eredeti. A tartományi szervek azt is kimutatták, hogy három hamis útlevél az Iszlám Állam terrorszervezet környezetéből származik."
http://mno.hu/kulfold/tobb-nem..

Miert lenne ez buntetes? Hiszen ok szavaznak ugy hogy nem banjak..

" A tartományi szervek azt is kimutatták, hogy három hamis útlevél az Iszlám Állam terrorszervezet környezetéből származik.""
És a nyomdagép, amelyen készült, megtalálható a nagy olvasztótégely hazájában.
+ Még ez is: Amerikai gépek bombázták az Iszlám Állam ellenségét, a szíriai kormányerőket.

A megkeresést nyugodtan Gyurcsányékra lehet bízni.
Majd ők megszervezik a migránsok eltartását, Szigetvárival, Újhelyivel, Juhásszal, a kendermagossal: ennyit csak megtesznek azokért, akiket ide várnak-hívnak.

Már micsodát, lelkem? Hogy a szavazás alapján jelöljék ki az ideiglenes (természetesen nyílt! hát már csak nem zárjuk be őket?!) táborok helyét?

Még mindig nem érted a lényeget.

Nézd meg mi van a Józsefvárosban. Hol alakítanak ki egy iszlám kultúrális központot? A rabbiképző mellett.A helyet a fideszes önkormányzattól szerezték meg, árverésen, és a hírek szerint szó sincs szándékosságról, az önkormányzat természetesen nem sejtette, hogy ilyen céljai vannak a licitálónak. (muhaha) A zsidóság persze tiltakozik...de mit is lehet tenni egy ilyen gyönyörűen PC világban? Csak nem akarják tán előírni a mi dicsőséges liberális demokráciánkban, hogy milyen vallásúak költözhetnek a szomszédságba?! Naugye.

Ha ORbán elbukik, és nem lesz látványosan eredményes a szavazás, tuti akkorát kaptok cserébe a szemetek közé a saját PC bunkósbototokkal, hogy szikrát hány majd évtizedekig ;-)

Abba gondolj bele, hogy nem neki kell indokolni, hogy miért melléd telepíti őket...hanem neked kellene majd indokolnod, hogy miért ellenkezel...azt meg ugye hogyan is? :-)

A demokratikus MSZP

Felfüggesztette az MSZP Móricz Eszter, XV. kerületi szocialista önkormányzati képviselő párttagságát a párt elnöksége. Az önkormányzati képviselő azt nyilatkozta néhány napja az M1-nek, hogy "hívő keresztény nőként" ellenzi a migránsok betelepítését, ezért nemmel fog szavazni október 2-án.
http://nol.hu/belfold/felfugge..

Mondjuk ez is elmond mindent róla:

"Bencsik András 1990 előtt a MSZMP központi lapja, a Népszabadság újságírója volt. Sokan kritizálták a lap 1986. október 17-i számába írt, "Érzelmi kötődés" című cikke miatt, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról ír"

Ennyit a hülyeségről...

Ebben sehol, bazdki. Én nem is írtam ezt.
Viszont ez leírja, hogy miféle ember az, aki most éppen harcos antikommunista.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés