Ezt elfelejtették elolvasni a migránsokról

2016. szeptember 20. 13:55

Dévényi István
Heti Válasz
A három polgármesternek tehát igaza van, mert tényleg nem a frissen érkezett migránsok okozzák a legnagyobb problémát. Ők csak később fognak radikalizálódni.

„Ha már Párizs (is), akkor egy friss kutatás: a vasárnap publikált felmérés szerint a franciaországi muszlimok 46 százaléka teljesen szekularizált, 28 százalékuk viszont olyan értékrendet vall, ami szemben áll a köztársasági értékrenddel. Az ő arányuk a 25 év alatti muszlimok körében eléri az 50 százalékot.

A három polgármesternek tehát igaza van, mert tényleg nem a frissen érkezett migránsok okozzák a legnagyobb problémát. Ők csak később fognak radikalizálódni, ha már túl lesznek a sokszínű, sikeres társadalomba történt integrálódáson.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát igen! Az oly sokat emlegetett, dicső és mindenre megoldást kínáló integráció mérhető eredménye a jelek szerint a muszlim hátterű fiatalok radikalizálódása.

Persze erről nyilvánvalóan a (most még) többségi befogadó társadalom tehet.

Meg nyilván a kutatást is rasszista-populista-xenofóbok készítették. Akik eddig még talán nem is tudták, hogy azok. De az eredményeik azzá tették őket.

..és néhány zsinagógát is ott Franciao-ban

(Érdekes érzéketlenségre vallhatna hogy kiesett a Mark Bolt " Iszlám Állam a ludas itten"-tipusu memoárjából a 2005-ös francia rögvalóság.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés