Meghívó Sorostól

2016. szeptember 23. 7:40

Máté T. Gyula
Magyar Hírlap
Barack Obama és George Soros semmi mást nem tett, mint Angela Merkel mea culpázott willkomennje után újabb meghívót küldött a harmadik világba.

„A szabad világ vezére, a nagyszerű Barack Obama szívbemarkoló képet festett az „eposzi léptékű” menekültválságról, a hazátlan és házatlan szerencsétlenek tízmillióiról, akik a »mi civilizációnk partjain« kötnék ki bárkáikat. S mi ezt hagyni is fogjuk, ők a mi vendégeink. Speciel az Egyesült Államok csak egy száztízezer fős ladiknak tud kikötőt biztosítani – természetesen megfelelő biztonsági és genetikai ellenőrzés után -, de a világ többi része tényleg nagyon-nagyon várja őket. Hiszen nem lehet csak úgy »becsapni az ajtót előttük«, mert azzal »legalapvetőbb értékeinket« árulnánk el. Ezért a többiek legyenek oly aranyosak, és vegyék már át az »eposzi léptékű« menekültek maradék 64 millió 890 ezres részét. Ez a szolidaritás jegyében a legkevesebb, főleg, hogy egyelőre a becsült 65 millió migránsból csak 21 millió hagyta el a hazáját – a többi »csak« a házát.

Meg aztán Amerika segít! Például ötven meg nem nevezett nemzet »Amerika Kapitány« vezetésével több, mint 4,5 milliárd dollárral emelte meg a humanitárius célokra nyújtott anyagi segítséget. Illetve bocsika, az anyagi segítségre ígért összeget. De ne kukacoskodjunk, hiszen az ilyesmi nem megy az egyik pillanatról a másikra, a rendszer jó, hiszen az ózonréteg megmentésében is milyen szépen haladunk. Meg Obama megígérte, hogy a Világbank közreműködésével új lehetőségeket is felkutatnak. Ha nagyon szépen kérik, még az IMF is besegít, a humanizmus a legszebb hívó szó náluk.

Mint egy bizonyos George Sorosnál is.

Most kérem a Kedves Olvasók gyengébb idegzetű részét, hogy előbb gyorsan nézzenek meg egy Isaura-ismétlést, és csak ezután olvassák el a következőket: »Soros György félmilliárd dolláros (138 milliárd forintos) beruházással készül támogatni a menekültek és migránsok által indított startup vállalkozásokat, cégeket és társadalmi kezdeményezéseket.« 

(…)

Mert most nézzük komolyan, mi történt. Barack Obama és George Soros semmi mást nem tett, mint Angela Merkel mea culpázott willkomennje után újabb meghívót küldött a harmadik világba. Gyertek, várunk, itt megvalósul a Bill Gates-i álom, milliárdosok és milliomosok lesztek, de legalábbis rommá kereshetitek magatokat. Itt az ingyenpénz!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés