MSZP: Nincs tétje a népszavazásnak

2016. szeptember 23. 14:42
Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni – mondta az MSZP elnöke, aki szerint éppen ezért a népszavazásnak sincs tétje, az csak arról szól, hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról.

Nyilvánvalóvá vált az elmúlt napokban, hogy a népszavazásnak nincs tétje. Az a kérdés amiről a népszavazás szól, ma nincs feltéve Európában - mondta az MSZP elnöke pénteken, Tatabánya főterén tartott sajtótájékoztatóján. „Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni” – jelentette ki Molnár Gyula.

A politikus úgy vélte, a népszavazás arról szól, hogy más problémákról elterelje a figyelmet. „Az oktatás, az egészségügy, a korrupció valós gond, eközben olyan problémákkal foglalkozunk, melyek nincsenek feltéve ma Magyarországon” – fogalmazott Molnár Gyula.

(MTI)

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP hamarosan rá fog jönni, hogy mekkora a tétje a népszavazásnak. Akkor lesz csak igazi vonyítás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés