Népszavazás 2016: igen vagy nem?

2016. szeptember 23. 16:14

Tóth Dalma
888.hu
Október másodikán népszavazás. Én ott leszek és lehet meglep egyeseket, de IGENNEL szavazok.

„Magyarországon a becslések szerint 30-40 ezer muszlim él, de a 2011-es népszámlálás során összesen 5 579 ember sorolta magát az iszlám valláshoz, tehát valószínűleg ők azok, akik tényleg gyakorolják is a vallásukat a mindennapok során. A kvótarendszer alapján 1294 menekültet kellene befogadnia Magyarországnak. Még ha közülük mind muszlim is, és mindenkinek elfogadnák itthon a menekültkérelmét, akkor is csak 6 873 olyan ember élne Magyarországon, aki az iszlám valláshoz sorolja magát. A lakossághoz mérten bőven egy százalék alatt maradna az arányuk.  Ha másért nem, akkor a számok alapján nem kell félni tőlük…

Nem azt akarom, hogy ellenőrzés és korlátok nélkül jöjjenek a menekültek, de ne utáljunk azért valakit, mert ő más, mint mi. Ezért szavazok igennel október 2-án.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Basszus Dalma, eddig még nem jutott el hozzád, hogy nem mi utáljuk a muszlimokat, hanem többnyire ők minket?

Nem lepődtem meg. Nem vártam mást.

Nem gondoltam azt, hogy engedek intellektuális téren szabott mércémből, s reagálok egy ilyen szintű szösszenetre.

Amiért teszem, az az, hogy a Mandiner nem tudott témába vágóan értelmes vitaanyagot lehozni.

A hölgy sorai önmagát minősítik, jelzik szellemi, érzelmi sivárságát, belső elsivatagosodását, igénytelenségét a folyamatok megértése iránt, felelőtlenségét a nemzet jövője tekintetében. Nyilvánvalóan gyökértelen, minden értelemben.

A magam részéről NEM akarok muszlim Európában, Magyarországon élni. Nem szeretném, ha a Zsidó Kulturális Fesztiválok, a Pannónia utcai, Klauzál és Liszt Ferenc téri vidám helyek megszűnnének a muszlim érzékenység, a zsidókkal, keresztényekkel szembeni gyűlölet okán. Ha emiatt felszámolnák a magyarországi virágzó zsidó kulturális és hitéletet, a magyar kultúrát.

A MAZSIHISZ, az EMIH bűnösen hallgat, a zsidóság vezetői bűnösen asszisztáltak egykoron a deportálásokhoz is.

Itt most a Magyarországon élő összes népcsoport jövőjéről szól a történet, ezért is történelmi a bűne a ballib oldal pártjainak a végzetes megosztásban.

Amiben cinkos a mai ballib értelmiség, s a média, élén a megosztottságot, a gyűlöletet naponta magáévá tevő, hirdető Klubrádió.

Álságosan Jászi Oszkárt hiányolják, aki ha élne, nem állna velük szóba.

Hiányolom a magyar, benne a zsidó értelmiség megszólalását.

Pedig most sorsfordító időket élünk, amit a porba húz az értelmiség nélküli ballib vonaglása, vérszomjas hatalomvágya.

Az 1937-es októberi Vásárhelyi Találkozón Tamási Áron a következőket mondotta:

" Magyar Testvérek, Magyar Férfiak!

Mint sziklára szállott hegyi madár, itt előttetek is egy ember áll, ki az egyedülvalóság és az alkotó álmodozás felhőiből leszállott erre a vásárhelyi sziklára, hogy onnét jelenthesse,: mostoha idő jár az ő hegyi országában.

Hősnek kell lenni. És miért ne lehetnétek, hiszen hősei... törvény szerint minden népnek vannak súlyos időkben."

Konrád György megszólalt,s lehurrogták a bokájáig sem érők.

Ez a kislány meg inkább részvétet, szánalmat kelt az egészséges tudatú emberekben.

Nicolae Titulescu a nagy román diplomata 1930.szeptember 19-én Cambridge-ben "A béke eszméjének fejlődése " címen tartott előadást. Előadásának utolsó mondata így szólt: "Ami pedig a sorsot illeti, elmélkedjenek a következő szép politikai gondolaton: A sors a gyengék mentsége és az erősek műve."

A sorsunk a kezünkben van. Október másodikán a hazájukért, családjukért, gyermekeikért, unokáikért, egyházukért, felekezetükért felelősséget érzők embereknek el kell menniük szavazni, s a NEM-t beikszelni.

Mindezek felettük állnak az álságos pártérdekeknek, politikai manipulációknak, morálisan, szakmailag lejáratódott politikusok hatalomvágyból fakadó játszmáinak.

A

Dalma nem érti a lényeget : senki nem utálja a migránsokat . A nem szavazat ellenőrzött bejövetelt jelent . Az igen szavazat pedig parttalan , kívülről irányított beözönlést . Dalma naivan azt hiszi , hogy az egy éves adatok nem változnak , s hamar véget ér az áradat . Líbia , Egyiptom , Szíria , Irak , afrikai szegény tízmilliós tömegek : majd Dalma odaáll , csak a testemen keresztül...

Köszönöm. Tiszteletben tartom mindenki véleményét, döntését, csak annyi marad,hogy bízom a többség józanságában, önmaga, családja, nemzete iránti felelősségérzetében, a távolba látás képességében.

Mert a pártok, politikusok jönnek, s mennek, de a nép / a kő /marad.

A szerző blogjában elmenne ez az írás, de szemlézni onnan sem kéne, mert nem szól semmiről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés