Ne adjunk legitimációt október 2-án a még több lopáshoz!

2016. szeptember 27. 14:08

Nuszbaum Tibor
Reflektor
Most már csak néhány napot kell kihúzni és végre vége lesz ennek a népszavazásnak csúfolt kommunikációs bohózatnak.

Nos, a helyzet a következő: ilyenkor kell erősnek lenni és embernek maradni. Minden helyzetben embernek kell maradni. Az igazságot pedig ki kell mondani. Akkor is, ha a gyűlölet, mint egy vírus, megfertőzte szinte az egész társadalmat.

Az történik ma Magyarországon, hogy egy magát kereszténynek mondott kormány szerencsétlen sorsú emberek ellen uszít. Az csak duma, hogy ez megvédi a magyarokat a terrortól, meg az iszlámtól, meg az ilyenektől. Az nem megvédés, hogy a miniszterelnök elhitte, hogyha beszól mindenkinek Brüsszelben, akkor attól erős figurájává válik az európai politikai térnek.

Mindez csak eltereli a közbeszédet a kormányzás valós minőségéről. Arról, hogy több mint félmillióan menekültek el Magyarországról, főleg azok a fiatalok, akik felemelhetnék az országot.

Mit védenek meg? Azt védik meg, hogy a Mészáros Lőrincek leraboljanak mindent, hogy Rogán 80 milliárdot játsszon ki Habony-havernak a letelepedési kötvényekből, hogy Andy Vajna megkapja az összes kaszinót, ami után nem is adózik, és ebből megveheti a TV2-öt, hogy ott is folyjon a kormányzati hazugság? Ezt minek megvédeni bármitől?

Ez a népszavazás paródia nem más, mint egy hazug, gyomorforgató, gusztustalan politikai termék, amely sokkal rosszabb hellyé teszi hazámat, mint ami előtte volt.” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nuszbaum Tibor: Ne adjunk legitimációt október 2-án a még több lopáshoz!"
Szólj a barátodnak, ennek a kis hülyének, hogy hagyja már abba az ökörségét!
Ellenkezőleg: hagyni kell, hogy aZorbánék és a haverok lopjanak, csak lopjanak, amennyit bírnak.
Így bukhatnak meg , ha ezt teszik, minél hamarabb.
Mert különben: az országot qrvára jól vezetik, a gazdasági-pénzügyi sikereik bizonyíték, nem ígéret: abban az országban, ahol a dolgok jól mennek, objektíve, a dialektikai törvényszerűség szerint:
minimális lehet csupán a lopás, korrupció!
Ha nem így lenne, leminősítések jönnének,
ohne felminősítések.
Ehelyett: Wall Street Journaltól Financial Timesig: Orbán gazdasági csodát csinált, Kelet-Európában 2008 óta magyarország gazdasági-pénzügyi állapota mutatja a legnagyobb javulást + szinte havonta Magyarország magasabb osztályba lép.

Majd a szerző kap egy migráns családot és akkor elcsodálkozik, ha kirakják a migránsok az utcára.

Ha nem lesz 2.-án érvényes a népszavazás, a szerző elkezdheti beszerezni a vazelint, hogy mire elkezdődnek a betelepítések elég készlete legyen.

Tisztelt Nuszbaum úr! Ön írja: az igazságot ki kell mondani. Tegyük hát ezt!

Szerintem az igazság az, hogy a gyűlölet vírusát Ön és elvbarátai terjesztik. Zsigerből gyűlölnek mindent, ami magyar. Jobban gyűlölik a saját honfitársaikat, mint azokat a bevándorlókat, akik közül nem kevés bizony közvetlen életveszélyt jelent ránk, Önre, minden európaira.

Önök jobban rettegnek a saját honfitársaiktól, mint azoktól, akiknek Köln, München, Párizs, Brüsszel vagy Nizza "köszönhető". Önök jobban aggódnak a hazai "antiszemitizmus" és "homofóbia" miatt, mint a radikális iszlám táérnyerésével törvényszerűen megerősödő, intézményesített muszlim antiszemitizmus és homofóbia miatt. Önök jobban féltik a nőket az elnyomó fehér férfiaktól (olykor nem alaptalanul félnek tőlük sem, ezt elismerem), mint a Kölnben tömeges erőszakot elkövetőktől.

Önök a kereszténységre hivatkoznak. Most. Persze ha a homoszexuálisok házassága vagy az abortusz a téma, kinevetik a keresztény álláspontot, gúnyolják, semmibe veszik. Önök azok is, akik a "kereszténységről" legszívesebben a pedofil papok fénytörésében nyilatkoznak.

Önök csinálnak bel- és pártpolitikai kérdést a népszavazásból, mert perverz világképük mindent kizárólag Orbán Viktor személyén keresztül tud értelmezni.

Önök azok, akik aggályos alapossággal hívják fel a figyelmet arra, hogy az általánosítás helytelen dolog a migránsok vonatkozásában (igazuk is van), de Önök neveznek mindenkit, aki nemmel szavaz, fasisztának, xenofóbnak, fideszbolsinak, narancsbirkának vagy a rezsim szekértolójának.

Önök azok, akik demokrataként a népszavazás bojkottjára szólítanak fel. Önök azok, akik szerint a migráció humanista és emberiességi kérdés, mégis egyetlen szavuk sincs az Unióhoz, aki engedi ezernyi kilométert gyalogolni ezeket a szerencsétlen embereket (miután tevőleg vagy hallgatólag részt vett országaik elpusztításában), aki a törökökkel folytat aljas és méltatlan emberkereskedelmi tárgyalásokat, vagy aki a migránsok és a célországok lakóinak megkérdezése nélkül, tárgyiasítva akarja szétporciózni őket.

Önök azok, akik a szubszidiaritás elvének zászlóvivői, mégis úgy gondolják, hogy egy helyi közösségnek (nemzet) ahhoz sincs joga, hogy eldöntse, kivel akar együtt élni. Mert akkor kirekesztő, náci, satöbbi.

Ez a jóember már biztosan tanul arabusul.
A butaság csimborasszója, amit itt előad.
Aztán, ha itt lesznek a migránsok százezrei, majd azért óbégat. Persze esze ágában sem lesz felvállalni a mai okosságát!

A Szerzőnek csak az arca nagy, ha helyzetben lenne , úgy óbégatna, mint akinek palackba szorult a feje.

Ennyi sületlenségre igazából nem akarnék válaszolni. Csak egy dolog, nemzetállamok akkor sincsenek Európában, ha azt Viktorod mondja. Tudatlanok vagytok.

Nézzük csak,
...
pl. legyen egynek ez:

Transform!
A média nukleáris háborút provokál

Írta: John Pilger
Megjelent: 2016. augusztus 30

"Marr kollégái felsorakoztak, hogy Blairt "tisztára mossák". A BBC washingtoni tudósítója, Matt Frei kijelentette, hogy "nem kétséges, hogy az a jó szándék, hogy az amerikai értékeket a világ többi részébe, elsősorban a Közel-Keletre elterjesszék... egyre inkább a katonai hatalomtól függ."

Ez a behódolás az Egyesült Államoknak és partnereinek, mint "jó szándékú" erőnek, mélyen benne van a nyugati főáramú újságírásban. Ez biztosítja, hogy a jelenlegi szíriai katasztrófáért kizárólag Bassár el-Asszadot vádolják, akinek megdöntésére a Nyugat és Izrael régóta összeesküdött, s nem valamiféle humanitárius megfontolásból, hanem azért,

hogy biztosítsák Izrael agresszív hatalmát a régióban.

Az USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Törökország és "koalíciós" meghatalmazottjaik által létrehozott és felfegyverzett dzsihadista erők ezt a célt szolgálják. Ők sugározzák azokat a propagandákat és videókat, amik hírek lesznek az USA-ban és Európában, és így garantálják Szíria "egyoldalú bemutatását"."

hogy biztosítsák Izrael agresszív hatalmát a régióban.

Európa pedig egye, vegye be a területére üzött-kibombázott, Soros-klán által odamenedzselt
migránsmilliókat.
csak azért, hogy Izrael agresszív hatalmát

Láttam én már olyat, hogy a nyilvánosan közutáltat, a nyilvános mögött megölelték és arcát megcsókolták.
Hisz tudják, az Iszlám Állam zászlóit legyártató Soros végső soron mit is szolgál: a mai Európa felszámolását, de legalábbis védekezőképtelenné tételét.
Hogy a globáltőke megingás nélkül keményen álljon, mint a szamárcsődör töke.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés