Senki nem mondja meg, mi lesz a népszavazás következménye

2016. szeptember 27. 13:02
Nagyon egyszerű kérdést tett fel az Index a kormánypárti képviselőknek: mi lesz a népszavazás következménye? Vagy nem tudták, vagy nem akarták megmondani.

Egy sor fideszes és KDNP-s képviselőt kérdezett meg az Index arról, mire készülnek a népszavazás után, mi lesz a voksolás következménye? Érdemi választ azonban nem kapott a riporter. Akadt, aki azt mondta, hogy még nem tudja, és olyanok is, akik szerint nem időszerű erre válaszolni. 

Nyitra Zsolt szerint ők még a népszavazás előzményénél tartanak. Kerényi János szerint majd meglátjuk, mi lesz a következmény. L. Simon László szerint majd a frakcióülésen megbeszélik, milyen irányba menjenek tovább.

Mengyi „Voldemort” Roland azt mondta: nem tudja, csak reméli, hogy ha érvényes lesz a népszavazás, akkor nem lesz kvóta. Selmeczi Gabriella szerint nagyon komoly következménye lesz a nemeknek, „meg tudjuk védeni az országot” – mondta.

Szijjártó Péter szerint a népszavazás segíthet abban, hogy végre lépések legyenek azokban az ügyekben, mint például a határvédelem, amiről eddig csak beszéd folyt. 

Navracsics Tibor, az Európai Bizottság magyar tagja viszont azt mondta: így önmagának a kérdésnek és az eredménynek nem lesz jogi következménye.

 

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:D
Mi van? Jutalmat kaptál, hogy ennyire belelendültél?

Ma hazaért a migránsok által megvert magyar kamionsofőr. Negyed őrén keresztül verték a migránsok vascsövekkel és amivel érték!!!!!
A gyzrcsány-hulladékok meg itt verik a nyálukat. Az Index mef ki nem tud maradni a jóból!
Mi az anyjuk valaga lenne október 3. után? Ki tud erre válaszolni?
Majd a népszavazás után.
Ha a hulladék-tábor lesz többségben, beözönlenek a migránsok, ha a normális emberek lesznek többségben, akkor a kormánynak lépnie KELL!!!!
Úgyhogy nyugalom, hulladékok, minden eldől másodikán!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés