Keleti Pályaudvar a baloldal Jankapusztája

2016. szeptember 27. 15:56

Tutiblog
Tutiblog
Ugyan segíteni nem sikerült a harmadik világ segglyukaiból elővánszorgó milliókon, de legalább segítettek megölni egy halom franciát és németet. Ez is eredmény, de legközelebb ne csak zsömiket gyártsanak, hanem bombát is

A Magyar Idők – nyilván nem függetlenül a vasárnapi eseményektől – kihozott egy összefoglalót a párizsi és brüsszeli merénylők magyarországi kalandjairól. A francia hatóság jogsegélykérelmére derítették fel magyar kollégáik Abdeslam és társai budapesti tevékenységét, hogy konkrétan merre jártak, mit ettek, kivel találkoztak, hol szálltak meg. Ez megtörtént és hát a válaszok illenék most sokakat nyugtalanítani. Nem minket.

Itt van rögtön az, hogy az említett illető nem csak simán ideugrott egy willkommenskultur-fuvarra (l. azokat a konvojokat, melyekben nem annyira natív németek és osztrákok vitték el az ismeretlenbe a tömegeket), hanem több napot eltöltöttek a szépséges Zuglóban barátaival. Onnan időnként kisétáltak a Keletihez, ahol találkoztak ezzel-azzal, nagy megbeszéléseket folytattak, talán még néhány zsömit is betoltak, amit a készséges migszolosok szervíroztak nekik a mohamedán szabályoknak megfelelően. Apróság, minek ilyesmin fennakadni, egyrészt elképzelhetetlen, hogy terroristák keveredjenek a migránsok közé, másrészt ki nem éhezne meg merénylettervezés közben.

(...)

A tanulság mindössze az, hogy ugyan segíteni nem sikerült a harmadik világ segglyukaiból elővánszorgó milliókon, de legalább segítettek megölni egy halom franciát és németet. Ez is eredmény, de legközelebb ne csak zsömiket gyártsanak, hanem bombát is, elvégre aki fél szívvel segít, az nem segít.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenkinek ajánlom az amerikai kutató rágógumis demonstrációját a migrációról és a befogadásról:
https://www.youtube.com/watch?..

Gonoszság vagy gonoszságnak látszó végtelen mélységű hülyeség.

Hát nem késsel kenték a zsömléket?

A fideszesek már csak ilyenek, de te meg zsömi helyett bombát gyártasz és várod a szerecsen vitézeket, egész szíveddel segíted őket.

Ennél már értelmesebb szövegeket is olvastam a tutisoktól. A migszolosok hívták Abdeslamékat a Keleti Pályaudvarra? Vagy ők biztatták őket a merényletekre?

Gondolom, nem csak a migszolosoknál ettek az elmúlt évtizedekben. Minden vendéglős felelős vagy csak a migszolosok? És aki ruhát adott el nekik? Vagy wc-papírt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés