Magyarország és Európa jövője a tét

2016. szeptember 29. 8:25

Orbán Viktor
Lokál
Látjuk a trianoni utódállamokban élő magyar közösségek esetében, mi történik, ha egy kisebbség egyszer csak többséggé válik. Egy emberöltő alatt kihúzhatják a lábunk alól a talajt. Interjú.

– Alíz érkezése óta változott a hozzáállása a migrációs válsággal kapcsolatban?

– Nem. Eddig is volt öt gyermekünk, épp elég felelősség az is, kijelöli az ember helyét és dolgát a világban. Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet. (…)

– A vasárnapi népszavazással kapcsolatban az ellenzéki kommunikáció sok zavart okozott a fejekben. Tudná rendezni a sorokat? Van kvóta, vagy nincs, ki akarunk-e lépni az unióból, vagy sem, és egyáltalán: mi az igazi tétje a népszavazásnak?

– Mindenkinek, aki tagadja a kötelező kvóta bevezetésének szándékát, egy kérdést tennék fel: visszavonta az Európai Bizottság a kvótacsomagját? Nem. Ellenkezőleg, a múlt héten megerősítette. A brüsszeli bürokratákkal is ugyanaz a helyzet, mint a szemfényvesztőkkel: a kezüket kell figyelni, nem a szájukat. Mi, magyarok a felmérések szerint az egyik leginkább elkötelezett ország vagyunk az Európai Unió mellett. Más kérdés, hogy szerintünk változtatni kell a jelenlegi politikán, de az európai közös jövő iránti elköteleződésünk továbbra is erős. Sőt, éppen azért szeretnénk változtatni, hogy megőrizzük azt az Európát, amelyet mindannyian szeretünk, otthonunknak érzünk és amelyért annyi áldozatot hoztunk már.

– Többen távolmaradásra biztatják híveiket. Mit üzen azoknak, akik úgy gondolják, nem kell részt venniük ezen a népszavazáson?

– Magyarország és Európa jövője a tét. Tőlünk nyugatra láthatjuk, mi történik, ha az emberek megkérdezése nélkül döntenek ilyen horderejű kérdésben. Ott már azt mondják: szeretnék visszaforgatni az idő kerekét. Mi ne kövessünk el olyan hibát, amit nem lehet kijavítani. Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét. (…)

– Miben látja a migráció legfőbb veszélyeit a magyar társadalomra nézve?

– Először is itt van a mindennapok biztonsága. A bevándorlókat becsapják, mert a jólét ígéretével több ezer kilométeres, veszélyes útra csábítják őket. Embertelen dolog, ha valakit arra kényszerítünk vagy késztetünk, hogy egy másik országban éljen, ahol aztán sorozatos csalódások érik. És akit becsapnak, az dühös lesz. Állandó konfliktusforrás a becsapott bevándorlók tömege. Nem beszélve arról, hogy a dühös fiatalok közül toboroznak a terroristák. Ráadásul a bevándorlók nem osztoznak az európai értékekben. Mi, európaiak például tiszteljük a nőket, egyenrangú félként tekintünk rájuk – náluk ez másképp szokás. Minden európai országban a monogámia az elfogadott, a poligámia büntetőjogi kategória – náluk viszont természetes. Az európai jogrend és az iszlám törvénykezés sem békíthető össze. A bevándorló tömegek eltartása megterheli a gazdaságunkat. Sok pénzbe fog kerülni ellátásuk, taníttatásuk, miközben Európában sok millió ember munkanélküli. Az etnikai, vallási és kulturális arányok megváltozása sem elhanyagolandó tényező. Látjuk a trianoni utódállamokban élő magyar közösségek esetében, mi történik, ha egy kisebbség egyszer csak többséggé válik. Egy emberöltő alatt kihúzhatják a lábunk alól a talajt. (…)

– A nemek győzelme esetén meddig hajlandó a kormány elmenni az Európai Unió betelepítési törekvéseivel szemben?

– Ezt a kormányt eddig sem lehetett gyávasággal és megalkuvással vádolni. Mindig elmentünk a falig, olykor még a falakon is átmásztunk vagy áttörtünk. Egy erős nemzeti felhatalmazással jó eséllyel sikeres csatákat vívhatunk meg azokkal, akik az ellenőrizetlen bevándorlással akarják Európát gyengíteni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig kételkedtem, de mindig meggyőz.

Azoknak, akik elhitték Junckernek, hogy nem lesz kvóta:


Tanulják meg szeretni a migránskvótát, üzente Juncker a kelet-európaiaknak
Origo2016.09.28. 12:52753

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy interjúban cáfolta, hogy lemondott volna arról az elképzelésről, hogy az unióba érkezett migránsokat szétosszák az egyes tagországok között.
Erről tudnia kell
Forrás: AFP
Újabb angol menedzsert csalt csapdába az álriporter
Forrás: Police.hu
Jelentkezett a nő, aki az egész robbantást láthatta
Forrás: Live Science
Stephen Hawking továbbra is erősen tart az idegenektől

Ragaszkodom ahhoz a gondolathoz, hogy a migrációs válságot szolidaritással és szívvel kell kezelni – fogalmazott Jean-Claude Juncker a France 24 tévécsatorna műsorában, amelynek Martin Schulzcal, az Európai Parlament elnökével közösen volt a vendége. A beszélgetésről az EU Observer készített összefoglalót.

Korábban éves értékelő beszédében Juncker úgy fogalmazott, hogy a szolidaritást senkire sem lehet rákényszeríteni, és ezt többen úgy értelmezték, hogy hajlandó lenne lemondani a kvóta ötletéről. Most ezt az értelmezést visszautasította.

http://www.origo.hu/nagyvilag/..

Majd figyelj a családegyesítésekre a németeknél.

Már nagyon régóta várom az ellenzék oldaláról a tartalmi cáfolatot.

Szeretném tudni, hogy az MSZP, a PM, a DK stb. hogy vélekedik az itt elhangzottakról. Mondatról mondatra.

Ehelyett csak a hisztériás krákogást hallom, hogy Orbán mást akar, mint amit mond, hogy a kormány gyűlöletet szít és hogy a népszavazás csak a fidesz kedvez.

Érvek híján hiszti, vádaskodás, habzó szennycsatorna kavargása.

Kezdem érteni, miért csak csalással, terrorral és idegen tankok behívásával tudták érvényesíteni bolsevik eszméiket a múlt században: mert soha nem volt érvük.

Feltételezem, hogy a Miniszterelnök Úr a folyamatokat, a jövőt felfogni, értelmezni képes, bizonyos intelligencia szinttel rendelkező, a vak politikai gyűlölettől mentes, a nemzetük, családjuk, egyházuk, szűkebb és tágabb közösségük iránt felelősséget érző emberekhez kívánt szólni.

Huszonöt év kevés egy identitásában szétvert, s ezt visszatérően szolgáló ballib pártok hisztériás gyűlöletkampányától elvakított nemzet egészséges tudatúvá változtatásához.

Október másodika vízválasztó lesz, a a nemzetért és nemzet ellen tevékenykedők között.

Az biztos, hogy nagyon ellen kell állni.

Aki már bent van, azzal nem tudnak mit kezdeni. Ezért kéne megállítani őket, de teljesen.

Baj van: nem kétmillió emberről van szó. A törökök többen vannak.

http://www.szombat.org/politik..


Ott van London példája

Október 2-án fontos ismeret birtokosa leszünk:
mennyi a magyar emberek száma Magyarország állampolgárai körében?

2004. dec. 5-én 1 521 271 magyar ember élt Magyarország területén. Ők igennel szavaztak az állampolgárság megadásáról.
A kimondottan magyarellenesek száma sem sokkal kevesebb: 1 428 578. Ők a határon túli magyarokat idegeneknek tekintették, akikhez Magyarországnak semmi köze.

Kettős állampolgárságról szóló népszavazás eredményei

(2004. december 5.)
A szavazásra jogosultak száma 8 048 739 fő 100%
A megjelentek száma 3 017 739 fő 37,49%

Ebből érvénytelen szavazat

61 168 a megjelentek
2,03%-a

Ebből érvényes szavazat

Válaszok száma százalék
Igen 1 521 271 51,57
Nem 1 428 578 48,43
Összesen 2 949 849 100

2-án meglátjuk, az 1 521 271-hez kellene legalább 2 500 000.
Ez jelenleg megoldhatatlannak tűnik.
Ha leszünk hárommillióan, akik nem-mel szavazunk, megemelem a kalapomat Magyarország előtt.

"Szaporodj 6os rátával és esélye sem lesz a muzulmánoknak!"
A muzulmánokat nem az a kör látja el pornómédiával, mint bennünket, európaiakat.
Így, addig, míg a médiát tulajdonló - elrabló - kör nem változik, a 0,88-as EU-s szaporodási ráta sem változik.
Ergo: a fehér európainak az első számú ellensége nem a muszlim, hanem az uralmi média.

Úgy látszik, hogy a szekularizált nyugatnak mindegy, hogy kik az állampolgárai. Milyen kultúrájú, vallású, mentalitású. Kelet Európának, így Magyarországnak nem mindegy.
Bár ők is ébredeznek már. De csak a nép.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés