Milyen Magyarországot akarnak a ballibek?

2016. szeptember 29. 20:59

Szikszai Péter
Magyar Idők
Maradjanak a migránsok a határon kívül, Magyarország pedig az Európai Unióban, és lobogjon az űrben inkább a piros-fehér-zöld zászló. Az évenkénti Pride-ot és a 444-et meg majd csak elviseljük valahogy.

„Ha majd a 444-es srácok álomvilágukból felébredve a szerkesztőségüket egy no-go zóna kellős közepén találják szemben a mecsettel, ahol a sharia rendőrség elkobozza a füvet, melegaktvistákat ver és szivárványos zászlót éget, akkor utólag már késő lesz azon gondolkodniuk, hogy mégiscsak nemmel kellett volna szavazni október 2-án.

(A brit no-go zónákról egyébként itt írtam.)

Mert olyan ország, ahol a szivárványos zászló meg a Korán megfér egymással a világon nincs. Érdemes elolvasni az iszlám és a homoszexualitás viszonyát a Guardian cikkében.

Összefoglaló jelleggel annyit mondhatok: az iszlám kicsit jobban gyűlöli a homoszexualitást, mint Vona Gábor a paparazzot. (Lásd. még az orlandoi melegbárban elkövetett mészárlást.)

Az Egyesült Királyságban kísérleteztek a multikultival, de a muszlim erkölcs és a homoszexualitás együttes tolerálásának csak egy nagy katyvasz és egy jókora időzített bomba lett a végeredménye, miközben az európai – uram bocsá – keresztény értékek mentek a kukába.

A csodálatosan toleráns ország rendkívül nyitott fővárosában nemrég még Boris Johnson polgármester (aki évekkel korábban még elítélte a melegházasságot) sétálgatott rózsaszín kalapban a Pride-on. Aztán most meg egy pakisztáni származású munkáspárti muszlimot választottak a főváros élére, aki a pink fejfedőt ugyan nem vette fel, de elment élete első Pride-jára.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt azért elárulhatná valaki, hogy az EU-t mire kötelezi a népszavazás.
Mert szerintem semmire.

Sőt: "Magyarország fideszes EU-biztosa elismerte: „a kérdésnek és az eredménynek nem lesz jogi következménye”

Ehhez képest már elment 10 Mrd Forint.

Ja és én soha nem mondtam, hogy semmi gond nem lenne a migránsokkal, és még soha nem simogattam meg egyetlen migránst sem, úgyhogy valami mást találjatok majd ki, ha anyáztok!

Több alkalommal felteszem még az alábbi kérdést, mivel válasz eddig még nem kaptam!
Elgondolkoznak e azok akik, akik annak idején 23 millió román bejövetelével riogattak, most pedig simán hagyják a saját orruk előtt elfoglalni Európát....nos nézzenek magukba, hogy milyen emberek egyáltalán. Ha valaki körülnéz. Európa nyugati felében, látja, hogy jóvátehetetlen dolgok történtek, és még nincs vége!

Tehát a kérdésem, változatlanul, a következő:

"Az ég szerelmére! A migránspárti befogadók közül soroljon már fel valaki pár érvet, hogy miért, és hogyan lett jobb nyugaton a helyzet, amiatt, hogy betódult kb. másfél millió fiatal férfiember? És mitől lenne ez jó Magyarországnak? És hangsúlyozom: NEM A MENEKÜLTEKRŐL BESZÉLEK!!! A BEVÁNDORLÓKRÓL, olyan országokból, ahol nyoma sincs háborúnak!
Tehát. Kérek felsorolni pár érvet!!!

Érvet kértem, nem diszlájkot, bár tudom, neked így jó a közérzeted, de ezzel az erővel leírhattad volna a válasz a kérdésemre! Persze, ha tudsz rá válaszolni!

Ez mennyiben válasz a kérdésemre?

Szia Döge! A történet önmagáért beszél. Mondom, olyan mintha megzavarodtak volna. Követni sem lehet, nemhogy megérteni a cselekedeteiket!

Igen. De jobb ha hozzászoksz: semmin nem lehet csodálkozni, és értelme sincs lassan semminek.
A dolgok csak úgy vannak...
A világ az utolsókat rúgja. Sajnos.
A dicső EMBER erre volt képes. :( Bocs, nem akartam elrontani a kedved, másét sem, de ez van.

Talán még egy Isteni csoda segíthet! :)

Ez a népszavazás egy tüntetés, érted? Erőfelmutatás.
Egy hagyományos tüntetés sem kötelez egy kormányt sem jogilag semmire. Csak elmegy pár milla a hangosításra, meg a forgalomelterelésre, miegyebekre.
Egy hangsúlyos(!) tüntetéseket viszont komolyan veszi az, akinek szól. Már ha van esze.

El kell menni minél többen pénteken. Akkor lesz hangsúlyos.

Nem igaz, hogy nem érted.

Bocsáss meg, de nekem erről az jut eszembe, hogy egyeseknek meg mindenről a Holokauszt jut az eszébe...

No igen, de ezt a politikai erőt a Fidesz gyűjti, az adófizetők pénzéből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés