Bódi Guszti után Allah akbart hozna a baloldal az Avasra

2016. szeptember 30. 12:23

Jakab Péter
Jobbik-közlemény
Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig.

„A miskolci Jobbik nem szokott a több részre szakadt baloldal kijelentéseivel foglalkozni, hiszen látható, hogy már se az országot, se a várost nem akarják vezetni, a 2018-as választást elengedték. Ennek ellenére az egyik miskolci vezető politikusuk olyan kijelentést tett, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Tompa Sándor, a gyurcsányisták helyi vezetője, korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő szerint fel kellene ajánlani a migránsoknak az üresen álló avasi ingatlanokat, így pedig szerinte több száz migránst lehetne elhelyezni Miskolcon. Vagyis az a baloldal, amely rászabadította Miskolcra azokat a fészekrakókat, akiknek köszönhetően az avasiak évek óta Bódi Gusztira kénytelenek elaludni, most Allah akbart szabadítana az ország legnagyobb lakótelepére. A Jobbik felszólítja a miskolci baloldalt, határolódjon el képviselőjétől.

Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig. Ez nem lehet pártpolitikai kérdés. Miskolcnak nem bevándorlókra van szüksége, hanem azokra a családokra, akiket az elmúlt években tömegével üldözött el a Fidesz a megalázó bérekkel és a rossz közbiztonsággal. Az üres lakásokkal őket kell segteni, és azokat, akik még kitartanak Miskolc mellett.”

*

Jakab Péter, a Jobbik szóvivőjének, miskolci frakcióvezetőjének közleménye.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A miskolciakat a dk mozgósítja a részvételre:-))

A legjobbkor dobta be a déká ezt az ötletét, biztos megmozgat jó néhány szavazót!
Tényleg létezik, hogy ennyire ostobák? Egy ilyen helyzetben, 3 nappal a szavazás előtt, pont Miskolcon, és pont az Avason?
Komolyan szétröhögöm az agyam, hogy mennyi érzékük van a dolgokhoz! Örök vesztesek.
:DDDDDDDDDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés