Kovács Ákos: A migránsok hódítani jönnek Soros útmutatása alapján

2016. szeptember 30. 11:30
Európa iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz – fogalmazott a Kossuth rádiónak adott interjújában Kovács Ákos. Az énekes furcsállja, hogy itt is előbukkan Soros György neve, és állítja: a menekültek hódítani jönnek, mert úgy is viselkednek. A zenész szerint Kádár János alatt szabadabb sajtó volt Magyarországon, mint ma Németországban.

Kovács Ákos énekes a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjút, hogy kifejtse véleményét az október 2-i, uniós menekültkvótákról szóló népszavazásról.

„Ez egy fontos jelzés volna azoknak a saját választási csoportjaiktól teljesen elszakadt brüsszeli bürokratáknak, hogy szegények hiába próbálják a valóságot hozzáidomítani az ideológiához, ez nem fog menni” – fogalmazott az énekes az állami rádióban.

Soros György mondja, merre kő' menni

Kovács Ákos szerint nem kétséges, hogy a „földi pokolból menekülők” között segítendők is vannak, azt azonban figyelemreméltónak nevezte, hogy ezek az emberek egyszerre indultak el és egy irányba. Szerinte ha van egy kataklizma egy országban, akkor a szélrózsa minden irányába menekülnek az emberek, mégpedig akkor, amikor össze tudják szedni magukat.

Ákos az interjúban meg is fejtette a jelenség okát: „Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kő' menni, mik a fő irányok.”

Az énekes beszélt arról is: nem valószínű, hogy a migránsok sok ezer dollárt képesek fizetni az embercsempészeknek. Felhívta a figyelmet arra is, hogy szerinte a háború elől menekülők nem követelőzéssel kezdik a napot, a valós háborús helyzet elől menekülők pedig valószínűleg nem mennek vissza Szíriába nyaralni a befogadó állam pénzén. Ezeket furcsa mozzanatnak értékelte a dalszerző-énekes.

Furcsa, hogy Soros neve mindig felmerül

Kovács Ákos a migrációt súlyos problémának nevezte. „Ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek. Úgy is viselkednek, mint a hódítók.” Szerinte a „drága jó menekültek” olyan mentalitással jönnek ide, mintha ő egy iszlám államban azzal kezdené emigrálásának perceit, hogy rögtön kér egy magyar tolmácsot, egy keresztény papot és egy bazilikát, mindezt a fogadó állam pénzén.

Az énekes furcsállja, hogy Soros György neve állandóan felmerül a témakör kapcsán. „Arról van szó, hogy erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz – fogalmazott a konzervatív ikon.

Kovács az interjúban kijelentette: rövid távon lehet manipulálni az embereket, félrevezetni a szavazókat, különösen egy olyan egyenirányított médiakonglomerátumban, ami például Németországban működik. Szerinte Kádár János alatt szabadabb sajtó volt Magyarországon, mint ma Németországban, ahol ő csak liberális hangot lát.

Gyarmattartás és a mások vére

Kovács Ákos feltette a kérdést: „Ki akarja megvárni, míg Európán belül összecsapások lesznek azok között, akik egyetértenek a migráció kezelésében és azok között, akik nem, vagy a migránsok és a migrációellenesek között. Miért kell felvonulási területet csinálni Európából? Mert teljesen egyértelműnek látszik, hogy ezen dolgoznak.”

Az énekes kifejezetten boldog, hogy mindez a Kárpát-medencéig nem ér el: szerinte ez azért van, mert itt másképp látják a kérdést, mint tőlünk nyugatabbra, talán azért, mert ez a térség megtapasztalta a diktatúrát, és ezért a diktatúra jeleire érzékenyebb.

Ákos szerint a nyugat-európaitól eltérő kelet-európai vélemény oka az is, hogy „nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat”.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Modern emberkereskedelem?

Tavaly az EU vezetői azt mondták - Merkel is - hogy a migránsok megoldják a demográfiai problémát és növelik a gazdaság teljesítőképességét.

a. Akkor most miért akarják elosztani?

b. Ha pozitív a migránsok beáramlásának a hatása, akkor miért kérnek migránsonként 250 ezer eurót azoktól a tagországoktól akik nem akarják átvenni a kötelező kvóta alapján megállapított létszámot?

c. Soros esetleg jutalékot kap?

Te is jutalékot kapsz a 250 ezer euróból?

Teljesen logikus érvelés!

Én marhára nem vagyok oda ezekért az arabokért, meg a németek bevándorlási politikáját is debilnek tartom, azt meg egyenesen aljasnak, hogy a saját bevándorlási politikájukat ránk akarják terhelni részben, de ez a hódítás szöveg akkora orbitális baromság...

Rájöttél, hogy a saját gondolataid még annyit sem érnek, mint egy idegené? :D

"Merkel szabad utat nyitott a menekülteknek."

Melyik az az út? Hol vezet most?

De mi engedjük be őket, nem? Hódítás az lenne, ha akaratunk ellenére jönnének be. Persze meg van ideologizálva rendesen emberi jogokkal, meg ehhez hasonló könnyfakasztó lószarral, de végeredményben nem ők a hibásak, akik idejönnek.

Ők csak élnek azzal a lehetőséggel, amit Németország és Törökország egymással való jászmázása biztosított számukra. A jövőben talán csökken a számuk most, hogy a törökök kaptak pénzt.

Mert ez az egész erre ment ki. Törökországban volt pár millió szír meg afgán, ami úgy hiányzott nekik, mint sárgaláz a lepratelepen, és azért cserébe, hogy ott tartsa őket, pénzt akart.

A mutti nyilván azt hitte, hogy ha beengedi az arabokat, akkor ezzel Törökország zsarolópotenciálját sikerül csökkenteni. Csak rábaszott, mert rosszul mérte fel azt, hogy az európai közvéleménynek mi lesz a véleménye erről az egészről. Annak ellenére ellene fordult, hogy 7/24-ben ment a humanitárius agymosás minden baller médiában.

Hosszabb távon mindenképp az átlag európaiak veszítenek, mert még összefogva sem tudják legyőzni a dögvész irányítóit. Ha minden irányítót likvidálnánk, akkor is lenne utánpótlásuk, mert végtelenül aljas emberek mindig lesznek.

Szóval ez minden, csak nem hódítás. Ez Németország vezetésének ostoba és rövidlátó politikai döntése. Az egész kvóta nem is nagyon lenne, ha nem egymillióan másztak volna be a Balkánon, hanem mondjuk 100ezren egy év alatt.

Én ezt tudom, ezért sincs semmi értelme annak, hogy a nagy politika sajnáltatja őket, meg befogadni. Az égadta világon semmi értelme. Még a hiányzó munkaerő pótlása sem elég jó indok, mert az nem így szokás megoldani.

Ez az egész arról szól, hogy ezek az országok, a törökök, Líbia, meg a többi, pénzt akarnak azért, hogy visszatartsák a tömegeket. Érdekes módon, most, hogy kaptak 3 mrd eurót, jelentették be a törökök, hogy elkezdték megerősíteni a déli határszakaszukat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés