Kinek fontos a szavazás?

2016. szeptember 30. 7:31

Kovács László
Népszava
A népszavazás Orbán Viktornak, a Fidesznek, és azoknak fontos, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői.

„A cél egyértelmű: Orbán Viktor tekintélyuralmi rendszerének további erősítése, évtizedekre történő bebetonozása, ehhez a következő választásokon újabb kétharmados győzelem elérése. Hogy zavartalanul folytathassák a demokrácia, a jogállam lebontását, a felháborító mértékű vagyongyűjtést, az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás rovására.

A népszavazás Orbán Viktornak, a Fidesznek, és azoknak fontos, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői. Ezért szorgalmazzák a minél nagyobb arányú részvételt, és a nemmel szavazás sorsdöntő jelentőségét, ezért akarják, hogy a népszavazás érvényes és eredményes legyen. Ha csak azok vennének részt a szavazáson, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői, akkor a számuk nem érné el a szavazásra jogosultak 20 százalékát sem, a többi szavazatot azoktól remélhetik, akiket sikerült megtéveszteniük. Akik viszont már rádöbbentek, hogy a népszavazás érvényessége és eredményessége, a nem szavazatok többsége csak Orbán Viktornak, családi és baráti körének, a Fidesz kormányzás haszonélvezőinek fontos, azok, ha tehetik, maradjanak otthon.

Ha pedig félnek ennek esetleges következményeitől, akkor adjanak le érvénytelen szavazatot. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az IGEN és a NEM válasz melletti körbe egyaránt pontosan berajzolni az X-et. Ha ezenkívül még üzenni is akarnak, akkor írják a szavazólapra a következőt: Az IGEN az Európai Unióra, a NEM Orbán Viktorra és a kormányára vonatkozik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy látszik vannak olyan személyek akik ha elvesztik az alsóneműjüket, vele együtt az eszüket is elvesztik.

Azután olyanok ne osszák migráns kérdésben az észt, akik 2004. dec 5. népszavazáskor 23 millió románnal riogattak, megtagadva külhoni magyarok magyar állampolgárságát.
Szégyelljék magukat és húzzák be füleket, farkukat.

1.Na , ez a vén komcsi már megint "jobban tudja" . Ősi diktatórikus beidegződéssel mondja a tutit .
2.Mindenkinek azt jelenti ez a szavazás , amilyen jelentést ő maga ad neki .

Tisztelt Kovács úr (azelőtt elvtárs)!

Nekem fontos a népszavazás, és a feleségemmel együtt a NEMre fogunk szavazni.

Pedig NEM vagyunk rasszisták, xenofóbok, megtévesztettek, fideszbirkák, satöbbi.

Még annyira SEM vagyunk a "rezsim" haszonélvezői.

Egyszerű magyar emberek vagyunk. Akik szeretnék megtartani maguknak a jogot, hogy eldönthessék, kivel osztják meg az országukat.

Akik szeretnék megőrizni a hazájuk kulturális, etnikai és vallási identitását olyannak, amilyennek az őseiktől örökölték.

Akik szeretnék, hogy zsidó, homoszexuális vagy feminista barátaik - mert bizony ilyenjeink is vannak, pedig csak árvalányhajas, bőgatyás vidéki suttyók vagyunk... - továbbra is szabadon élhessenek. Ezt nem látjuk garantálva, ha olyan kultúrkörből érkeznek hozzánk emberek tömegével, amely kultúrkör nem kifejezetten filoszemita, nem kifejezetten homofil és nem kifejezetten feminista.

Egyszerű emberek vagyunk, akik szeretnek és tudnak is gyűlölet nélkül élni. Ezt kellene Önnek megérteni, és ezt kellene Önnek is gyakorolni.

Ne gyűlöljön minket! Ne döntse el helyettünk, hogy megtévesztettek, átvertek, idegengyűlölők vagy rezsimhaszonélvezők vagyunk-e!

Szép napot Önnek! Vasárnap is!

Tudjuk, hogy nektek, kommunistáknak semmiféle népszavazás nem volt fontos.

Emlékszem:
-Jó reggelt!-hazudta Kovács László.

"Ha pedig félnek ennek esetleges következményeitől, akkor adjanak le érvénytelen szavazatot. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az IGEN és a NEM válasz melletti körbe egyaránt pontosan berajzolni az X-et. Ha ezenkívül még üzenni is akarnak, akkor írják a szavazólapra a következőt: Az IGEN az Európai Unióra, a NEM Orbán Viktorra és a kormányára vonatkozik!"

Vagy vénségére teljesen meghülyült, vagy nem is ő írta ezt a fost. Mint valami óvodás. Rajzoljunk rá elefántot is?

Kovács László!!! Már csak ő hiányzott, hiába mindig eszébe kell juttatni a népnek, hogy kire nem szabad hallgatni!
Nem volt elég, hogy beégett a 23 millió románozással, most képes ezügyben megszólalni!
Nem hiszem el. Önsorsrontók! De köszönjük a megjelenést, sok minden eszünkbe jutott!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés