Kinek fontos a szavazás?

2016. szeptember 30. 07:31

Kovács László
Népszava

A népszavazás Orbán Viktornak, a Fidesznek, és azoknak fontos, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői.

„A cél egyértelmű: Orbán Viktor tekintélyuralmi rendszerének további erősítése, évtizedekre történő bebetonozása, ehhez a következő választásokon újabb kétharmados győzelem elérése. Hogy zavartalanul folytathassák a demokrácia, a jogállam lebontását, a felháborító mértékű vagyongyűjtést, az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás rovására.

A népszavazás Orbán Viktornak, a Fidesznek, és azoknak fontos, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői. Ezért szorgalmazzák a minél nagyobb arányú részvételt, és a nemmel szavazás sorsdöntő jelentőségét, ezért akarják, hogy a népszavazás érvényes és eredményes legyen. Ha csak azok vennének részt a szavazáson, akik ennek a rendszernek a haszonélvezői, akkor a számuk nem érné el a szavazásra jogosultak 20 százalékát sem, a többi szavazatot azoktól remélhetik, akiket sikerült megtéveszteniük. Akik viszont már rádöbbentek, hogy a népszavazás érvényessége és eredményessége, a nem szavazatok többsége csak Orbán Viktornak, családi és baráti körének, a Fidesz kormányzás haszonélvezőinek fontos, azok, ha tehetik, maradjanak otthon.

Ha pedig félnek ennek esetleges következményeitől, akkor adjanak le érvénytelen szavazatot. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az IGEN és a NEM válasz melletti körbe egyaránt pontosan berajzolni az X-et. Ha ezenkívül még üzenni is akarnak, akkor írják a szavazólapra a következőt: Az IGEN az Európai Unióra, a NEM Orbán Viktorra és a kormányára vonatkozik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://migracio.mandiner.hu/trackback/25165