Nekik a lányaink csak k.rvák

2016. szeptember 30. 10:30

Nagy Feró
Lokál
A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Interjú.

„Ezelőtt 5-10 évvel szabadon járkálhattunk Európában, de most már nem ezt érzem. Amikor Londonba utaztam, ott is mondták, hogy inkább merre ne menjek. De ha ki merem ejteni a számon, hogy vannak no-go zónák, akkor azonnal rasszista vagyok. Pedig csak a saját bőrömön tapasztalom, ami körülöttünk zajlik.

(...)

Mindenképpen elmegyek, és nemmel fogok szavazni! A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Én sosem ítélnék el egy arab nőt a kinézete miatt, ők mégis megteszik. Nem hiszek abban, hogy nekünk kellene alkalmazkodnunk az iszlámhoz, és azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa! Nem Brüsszel, hanem a visegrádi négyek! És dörgölőznek már az osztrákok is, mert szeretnének ők is európaiak lenni. Rádöbbentek, hogy igazából mi védjük Európa határait, húztunk egy kerítést, és valamennyire megfékeztük az áradatot.

Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Miért akarja bárki rám erőltetni, hogy együtt lakjak valamiféle humanitárius megfontolásból olyanokkal, akik nem szeretnek engem. Mert nem szeretnek! Idejönnek és követelőznek. Nem mondom, hogy minden egyes migránssal gond lenne. De az egész problémát jól példázza az, amit korábban Donald Trump fia mondott: »Van egy cukorkával teli tál, amelyből három szem mérgezett. Nyugodtan vennél belőle egy marékkal? Mert én nem!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az az igazság, hogy ez az eddigi leglényegretörőbb szöveg a kérdésről, respect!

A lányainkat kurvának nézik, bennünket nem szeretnek. Ennyi a gond velük. És ezt nem írja fölül, hogy most bajban vannak. Azzal sokmindent lehet kezdeni azon kívül, hogy idecsődítjük őket.

Rettegek. Attól, hogy olyan emberek élnek közöttünk, akik sokkal okosabbnak hiszik magukat a valóságosnál. Lehet, hogy valaha okosabbak voltak a mai állapotuknál, de a megkeseredettség és gyűlölet leépítette a mentális képességeiket. Szomorú, hogy vannak köztük fizetett agyhalottak is, akik nap mint nap azért ülnek a billentyűzet elé, hogy szart kenegessenek mindenkire, akire a gazdájuk szerint kell. Rettegek, mert ilyenek pofáznak nekem korrupcióról meg gazdasági növekedésről, miközben az agyukban már egyetlen ép gondolat sem fordul meg.

Valami nekem azt súgja, hogy a 13 éves kislányok (mint kísérleti nyulak) azért kapnak oltást a HPV ellem (amit ki lehet védeni nem szabados nemi élettel), hogy egészséges kismigránsokat hordjanak ki.
Ne legyen igazam, azt kívánom!

A nulla és a 99% között vannak bizonyos átmenetek, és hölgyeink java része ezt célozza be.

Persze ha te is kurvának tartod azokat a hölgyeket, akiknél a nullánál több látszik, akkor értem, hogy miért kedveled az arabokat. De a mi kultúránkban eléggé egyedül állsz ezzel.

Ez van, amikor a liberalizmus teljesen tudathasadásossá válik. Ha az arabokat kell védened, akkor lekurvázod a magyar nőket az utcán, ha a magyar nőket kell védened, akkor elküldesz mindenkit a francba, aki a hiányosan öltözött nőket kurvázza.

Feró egy mondattal kimutatta a teljes szellemi csődödet, még egyszer: respect neki.

Ez akkor lehetne igaz, ha az összes uniós külső határon lőnének.

2011 (!) atv (!!!) :

Norvégia. Totális véleményterror.

https://www.youtube.com/watch?..

Nézd meg, aztán próbálj már meg leszakadni Orbánról!

Ez a szavazás egy tüntetés, amivel esetleg bátorságot önthetünk a többiekbe, hogy ne féljenek a véleményterrortól.

Tényleg, próbáld már megkiemelni a fejedet a mi kis belpolitikai csetepatéinkból és észrevenni, hogy mi áll a kapuink előtt...!

Eh...kár beléd a karakter...

1) Le vagy maradva, de valószínűleg te is tudod.

2) Nem csak arról, de te is tudod.

3) Lényegtelen, de te is tudod.

Nyilván zavar téged, hogy az elszabadult rendszer(nem)váltás után most mégiscsak történik itt valami. Nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy az elbaszott brigád a lopás mellett megpróbál hamis vagy igazi céloktól vezérelve valami - részben - jót tenni.

Szerintem édesanyádnak hazudozzál, ő biztos minden szavad elhiszi.

A menekült nem válogat. Hozza a papírjait, minden atrocitás nélkül kivárja a kérelme lebírálását, a zöld határon kopogtat és ha nincs semmiféle kivetnivaló a kapcsolati rendszerében, akkor menekült státuszt kap bárhol, még Magyarországon is!
Sorold az eseteket, kit utasítottak el, ha megfelelt a feltételeknek?!!

Te hülye!
Ezt nem tőlük kérdezik meg, hanem betelepítik!
Tudod, miért? Mert aki hívta őket , annak nem kellenek!

A következtetésre képtelen vagy, mások meg tudják, ezért nem írom le.
Olyan primitív vagy egy légy, mert az is jön akkor is, ha a kezemben a légycsapó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés