Meggyilkolt egy afgán menedékkérőt egy gambiai migráns Németországban

2016. október 3. 16:45
Megöltek egy afgán menedékkérőt a németországi Brandenburg tartományban fekvő Ludwigsfeldében, a gyanúsított egy gambiai menedékkérő - közölte hétfőn a helyi rendőrség.

A közlemény szerint a felsőtestén szúrt sebesüléseket szenvedett áldozatra egy járókelő bukkant rá vasárnap este egy ludwigsfeldei utcán. A helyszínre riasztott mentők nem tudták megmenteni a 19 éves afgán menedékkérő életét. A nyomozás első megállapításai szerint az áldozat tettlegességbe fajuló vitába keveredett egy 17 éves gambiai menedékkérővel.

Őt gyanúsítják a halálos kimenetelő támadással, egy különleges bevetési egység közreműködésével még vasárnap késő este őrizetbe vették egy helyi menekültszálláson. A szálláson az országba felnőtt kísérő nélkül érkezett fiatalkorú menedékkérőket gondoznak.

(MTI)

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De mi az, hogy Gambiából idejön egy akárki, és menedékkérő státuszt kap? A német hatóságok nem találják a térképen Gambiát? Gambiában nincs, NINCS háború! Nincs mit megvizsgálni, be sem lett volna szabad engedni!

Gambia ugyan iszlám köztársaság, de Szenegál, ami gyakorlatilag körbeveszi Gambiát, elnöki köztársaság! A Zöld foki szigetek a szomszédban Afrika mintademokráciája! Igen, van hajójárat Gambia és a Zöld-foki szigetek közt!

Majd megoldják okosba, hiszen a provokátorok ellen harcolt miközben a gyerekeket védte a migráncsok ellen, nyilván ezért ütötte le azt a 16 éves fiút...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés