Egy vonat rakománya között próbált hazánkba jutni kilenc afgán

2016. november 13. 11:41
A határrendészek kilenc illegális migránst találtak egy tehervonat rakománya között a kelebiai vasúti határátkelőhelyen, közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A police.hu-n megjelent információk szerint magukat afgán állampolgároknak valló férfiak próbáltak illegálisan bejutni az országba. A rendőrök - a jogszabályoknak megfelelően - a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. (MTI)

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nyugati média tele van a Belgrádból, a horvát határ felé autópályán szerb rendőri kísérettel - ugye ismerős a kép - menetelő menekültek képével. Afgánok, pakisztániak, s a címlapokon az áll, hogy menetelnek a reményt vesztettek.

Kérdésem, Európa minden, a kontinens több millió reményt vesztettjét képes lesz befogadni a PC jegyében? Pakisztánban nincs polgárháború.

Trump remélhetőleg rendet teremt a világban. Amerika befejezi a helyi háborúk szítására alapozott, a rómaiaktól örökölt politikáját. Mindenki maradjon otthon.

Ugye van elég reményt vesztett honfitársunk, talán számukra kellene reményt fakasztani. S nem a túlvilágon.

Kezdhetnék a rendszerváltásban, az ország lerablásában tisztességtelenül megtollasodott milliárdosaink, bal-és jobboldalon. Ha már Szent Márton köpönyege is erre intené őket.

Ez Téged meglep?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés