Itt úgyse jössz át!

Migráció: okoskerítés épül a szerb-magyar határra

2016. november 21. 20:20
A három méter magas és ponthegesztett dróthálóval megerősített kerítést intelligens jelzőrendszerrel szerelik fel, 10-15 centiméterenként mechanikus érzékelők, valamint hő és mozgásérzékelő kamerák is lesznek – ez jelenti az okoskerítést, melyet a kormány a szerb határra telepít. Egyelőre a dupla kerítés, a drótakadály és az árok, azaz az ún. kettős védvonal készült el tíz kilométer hosszan.

Tíz kilométer hosszan elkészült a kettős védvonal a magyar-szerb határon - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő esti Híradójában.

A tudósítás szerint a biztonsági határzárat kiegészítő második kerítés mintaszakasza - amelyet a büntetés-végrehajtás épített - Bácsszentgyörgy és Gara között épült meg. A megerősített műszaki határzár itt már egy gyorstelepítésű drótakadályból és két kerítésből áll. A kerítések között van egy árok, itt fut az úgynevezett manőver út is.

Továbbépítése esetén a kettős védvonalat intelligens jelzőrendszerrel és kamerákkal szerelik majd fel. Az "okoskerítés" teljes kiépítése után a jelenleginél jóval kevesebb rendőrre és katonára lesz szükség a déli határon - hangzott el.

Az új, három méter magas és ponthegesztett dróthálóval megerősített kerítést intelligens jelzőrendszerrel szerelték fel. Ezekben 10-15 centiméterenként érzékelők vannak, amelyek jelzik, ha valaki hozzájuk ér. A biztonsági rendszert hő- és mozgásérzékelő kamerák egészítik ki. Jelenleg a berendezéseket kiszolgáló, a föld alatt futó optikai kábeleket telepítik - fejtették ki.

(MTI)

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A török-EU kapcsolat bizonytalansága teljesen indokolttá teszi ezt az előkészületet . Sok pénzbe kerül , de még többet takarít meg , s megvédi a jogos magyar önrendelkezés lehetőségét .

Kell a kerítés, meg kell előzni a bajt.

November 6-án helyhatósági választást tartottak az északi Monfalcone-ban, amit a lengyel Dansk megfelelőjeként tartanak számon.

A város huszonöt éve vörös fellegvár volt, most megbukott a baloldali, kormánypárti polgármester. Nem kicsit, nagyon.

Az oka, hogy a hajógyárat, s más egyéb munkahelyeket ellepték a migránsok, leszorították az órabéreket, s kiszorították a helyieket a munkahelyeikről.

A munkások fel vannak háborodva, azt mondják, hogy a migránsok miatt munkanélküliekké válnak, gyermekeik pedig kénytelenek lesznek külföldre menekülni, hogy élni tudjanak.

A baloldal júniusban bukta el Triesztet, s most a kormánypártok már az északi földrengésről, cunamiról beszélnek.
Az olaszok már a bőrükön érzik azt, amit Európának szántak.

Jó lenne, ha abbahagynád a hazugságaidat, amely napról-napra növekszik.

"Az év elején még senki nem tudta hogy mára Rogán 20.000 migránst telepít az országba." - írod, amely köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Az AKK szerint;

• 2013-ban 434 külföldi kapott tartózkodási engedélyt.
• 2014-ben 1913 külföldi kapott tartózkodási engedélyt.
• 2015-ben 1072 külföldi kapott tartózkodási engedélyt.
• 2016-ban 230 külföldi kapott tartózkodási engedélyt.
A program három és fél éve alatt összesen 10 olyan külföldi volt, aki kért ugyan tartózkodási engedélyt, de nem kapott.

"Japánok építik."

Japánok vannak a Büntetés-végrehajtási Intézetben? Csak nem Jobbikos japánok?

"A kettős védvonal eddig a magyar-szerb határon tíz kilométer hosszan, Bácsszentgyörgy és Gara között épült meg. A meglévő biztonsági határzárat kiegészítő, második kerítés mintaszakaszát a Büntetés-végrehajtás építette. A megerősített műszaki határzár itt már egy gyorstelepítésű drótakadályból és két kerítésből áll. A kerítések között van egy árok, és itt fut a manőver út is."
http://www.hirado.hu/2016/11/2..

Hazudsz, reggel, délben, meg este. MSZP-és - DK-ás vagy a talpadtól a fejed búbjáig.

Eleg egy spektrometerrel felszerelni: feherember johet, fustos nem :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés