Asszaszinok

2016. december 30. 14:05

Bayer Zsolt
Bádog
Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beilleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

„Hat szír és egy líbiai akart felgyújtani egy hajléktalant a berlini metróban. Mind a heten menedékkérők voltak.

Ennyi a hír – ennyi a hír? Már sokszor mondtam, most újra mondom: majd megszokjuk? Megszokjuk, és ez lesz a normalitás? Merkel pedig majd mindig kiáll fél nap, egy nap késéssel, és farizeus, szenvelgő pofával elmondja az obligát, kretén mondatait? Arról, hogy milyen nagy fájdalom lesz, ha kiderül, menedékkérők voltak az elkövetők…

Először is: Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beiléleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

És pontosan így kell viszonyulni hozzájuk.

Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod, valahol mérhetetlenül szomomrú, hogy nektek ezek már kínos ügyek. Mióta bebocsátottak a libsi klub előszobájába benneteket, azóta a radikalizmusotok a kádári nosztalgiában merül ki. Kereshetnétek valami új kevet is a pártnak, mely segíti eligazodni az egyszerű választópolgárt. Ez a mistani megtévesztő. Lehetnétek pl. LALI Párt. Liberális és anarchista lelkületű internacionalisták pártja.

Lehet,hogy együgyű,de most igaza van.
Egyébként meg unalmas is lenne, ha nem lenne(sajnos) időszerű.

Ez a lényeg.
Még azt tenném hozzá, hogy ha valaki egy idegen országban tartózkodik, pláne menedéket, oltalmat kér, akkor mégiscsak az várná az ember, hogy visszafogottabban viselkedik. Hát ezek és sokan mások nem ! Kezdve az asszonyoktól, akik bikinis lányokat támadnak meg, a ficki-fickizőkig, az uszodai rémekig, stb. És ezek még nem is valódi terroristák.
Merkel felelőssége padig egyértelmű, mert az első jelekre régen lépni kellett volna és nem maszatolni.

Bayer Zsolt könyveket vesz be antikvárium?
Vagy eladhatatlanok?

Ilyenkor van zavarban az ember. Mert egyet is értek, meg nem is.

Hajléktalant felgyújtani bűn, de nem "honfoglalás" és nem is dzsihadizmus. Primitívség. Primitívség pedig idehaza is van épp elég.

És itt kezdődik az egyetértés. Nincs szükségünk arra, hogy a bevándorlás növelje itt a primitívséget. Márpedig növeli - azt is.

És folytatódik azzal, hogy a muzulmán bevándorlók a mi fogalmaink szerint primitívek a nőkkel szemben. Csakhogy ez a fajta primitívség a muszlim civilizációban már nem bűn, hanem rendszer.

És folytathatjuk azzal, hogy mi rendszer, mi normális, mi előírás számukra, ami a mi szokásainkkal ellentétes, bűn, és törvénybe ütköző. És mi az, ami a mi szokásainkból, szabályainkból és törvényeinkből a muszlimok számára elfogadhatatlan, tilos, bűn és halálos bűn.

Bizonyára lehet a két civilizáció határán élni. Tartósan is lehet ott élni a muszlimok egy része számára. Ha van olyan képességük, képzettségük, amellyel meg tudnak köztünk élni, illetve amíg kisebbségben élnek köztünk.

Csakhogy folyamatosan újratermelődik körükben egy olyan rész, amely nem tud itt beilleszkedni és megélni (azért, mert muszlimok), és ők állandó "hátországot" jelentenek a dzsihadistáknak. És ha megnyitjuk a határokat tömegével jönnek olyanok, akiknek a beilleszkedése és megélhetése esélytelen.

És mi lesz, ha egyszer mi kerülünk kisebbségbe? Először csak bizonyos kerületekben, majd egész régiókban. Mi fogunk tudni a két civilizáció határán élni? És akarunk? S vajon hagynak bennünket?

S, ha ez bekövetkezik, mit fognak tenni azok a muszlimok, akik most a két civilizáció határán élnek? Meg fogják védeni azokat a szokásokat, szabályokat és törvényeket, amelyeket a mi civilizációnkból tettek magukévá? Vagy örömmel levetik, mint kényszerű kompromisszumot? (Legfeljebb egy ideig röstelkednek majd, amikor a többiekkel együtt körbevesznek bennünket az utcán, mert olyat teszünk, amit nemrég még ők is.)

Bayer Zsoltnak, mint mindig, nincs igaza.

Először ezt írja: "Hat szír és egy líbiai", majd azt, hogy "ezek". Vagyis a hat szíriai és egy líbaiból azt a következtetést vonja le, hogy az összes migráns "asszaszin". Ezt hívják úgy, hogy csúsztatás.

No comment...

"Van az a pénz, amiért korpásodik a haj"...

A kérdés az, hogy mennyire vagy emberséges.
Mert vannak olyanok, akiknek tényleg segítségre van szükségük.

Az "en bloc" összemosás Bayer részéről teljesen természetes, hiszen azért fizetik, hogy így írjon.
Ha más megrendelés érkezne, Zsóti is egész biztos megvilágosodna.
Mint Népszabadságos újságíró ezt nyilván megtanulta...

Ha ezt a Zsótira írtad, teljesen igazad van...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés