Százezer eurójába került a német adófizetőknek 18 afgán kitoloncolása

2017. február 27. 9:44
Volt ez már drágább is. Az afgánokat a Kabulba tartó repülőgépen 68 szövetségi rendőr, két orvos és egy tolmács kísérte.

A Bild című német bulvárlap számításai alapján a német adófizetőknek százezer eurójába került 18 afgán állampolgárságú bevándorló kitoloncolása. Az afgánokat a Kabulba tartó repülőgépen 68 szövetségi rendőr, két orvos és egy tolmács kísérte, írja a lap. Eredetileg ötven afgánt akartak kitoloncolni, ám a többség közülük vagy felszívódott, páran pedig egyházi menedéket kaptak. A kitoloncolandók többsége bűncselekményt követett el. Joachim Hermann CSU-s bajor belügyminiszter közölte, ha egy elutasított menedékkérő, akit mi ki akarunk toloncolni, azt hiszi, felszívódhat, hát téved. Egy hónappal ezelőtt is ki lett toloncolva Németországból 25 afgán, köztük számos bűnöző. Az a művelet 350 ezer euróba került.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igen, bazmeg...

Most komolyan Fritzek, nem lett volna olcsobb picsanrugni oket a hataron egy szoges bakanccsal mikor be akartak jonni? Az nem kerul ennyibe...

Elnézést kívánok egy pillanatra, de jól látom, hogy már az afgánok sem számítanak háborús menekülteknek? Akkor kik miatt megy itt az egész kib*sz*tt menekültségcirkusz?

Ez jo otlet, csak nehogy a tavaszi tekercsben kossenek ki :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés