Svéd lap: Verik a menekülteket a magyar határon

2017. március 6. 9:09
A magyarok a legkegyetlenebbek a határt illegálisan átlépőkkel szemben – derül ki az Aftonbladet, svéd újság egyik riportjából. A menekültek brutális bánásmódról számolnak be: többek között gumibottal ütlegelik őket.

Agresszívan lépnek fel a határőrző rendőrök a Szerbiából érkező illegális bevándorlókkal szemben – írja egy svéd lap, az Aftonbladet az egyik cikkében.

A lap egy belgrádi riportjából kiderül, többen is a határátlépők közül brutális bánásmódban részesültek: gumibottal fejre mért ütésekről és kutyaharapásról nyilatkoztak.

Andrea Contenta, az Orvosok Határok Nélkül szervezet helyi koordinátora nem erősítette meg a bevándorlók nyilatkozatát, de hozzátette, sokan sérülésekkel térnek vissza Belgrádba. „Nem tudjuk, nem is fogjuk megállapítani, hogy mi történt pontosan. A sérülések azonban ököllel, gumibottal mért ütéseket, kutyaharapásokat jeleznek” - számolt be Contenta.

A magyar déli határon jellemzőek a brutalitások - írja a cikk. A határátkelők elmondása szerint könnygázzal fújták le őket, elvették értékeiket, és le is vetkőztették őket. Bulgáriában és Törökországban is jellemző a kegyetlen fellépés, mégis a magyar rendőrséget tartják a legerőszakosabbnak - számol be a riport.

Magyarország stockholmi nagykövetsége nem ismerte el a vádakat, azzal védekezett, hogy a civil szervezetek meggyőződés nélkül hisznek a beszámolóknak, anélkül, hogy azok tényszerűségét ellenőriznék – írja az Aftonbladet.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Brutális bánásmódról számoltak be több európai város lakói. Többek között kamionnal hajtanak közéjük, szilveszterkor erőszakoskodnak az asszonyaikkal, fejszével támadnak rájuk, robbantásos merényleteket hajtanak végre a metróikban, szórakozóhelyeiken és NO-GO zónákat létesítenek településeiken.

Mindezekről természetesen az Aftonbladet és a többi "hiteles véleményformáló" lap hallgat, hiszen az elkövetők vallási vagy etnika hovatartozására semmilyen megbízható, hiteles adat nincs a nevükön, a szemtanúkon meg a titkosszolgálati jelentéseken kívül.

És valamikor közben még disznózsírral is leöntötték őket.

1. Igaza van a magyar követségnek .
2. Tessék betartani a magyar törvényeket , s nincs semmi probléma .

"többek között gumibottal ütlegelik őket"

Bevett szokás 2006 óta, amiért a tettesek semmit se kaptak, pedig az magyar adófizető állampolgárok ellen irányult.

"brutális bánásmódról számolnak be: többek között gumibottal ütlegelik őket"

Miert, mit gondoltak, az minek van a rendornel? Oruljenek hogy itt nem lovik le oket kerdes nelkul mint naluk szokas az illegalis hataratlepokkel.

+1

Nincs is mit hozzáfűzni. Tökéletes első hsz.

Nem tudjuk mi történt, de verik őket. Arra járt
Andersen okkersárga Opel Kadetten.

A svédek néhány ezer migránst hozzánk akarnak küldeni. A lap úgy látszik vissza akarja tartatni őket.

"Sebastian Kurz: Minden utat el kell zárni a migránsok elől" - pont ezt tesszük. Ha mégis idetolják a pofájukat, kapnak a fejükre.

Irigykednek, hogy mi jobb állapotban vagyunk, mint ők:

"A svéd szocdemek bevándorlási minisztere kénytelen volt megcáfolni magát: korábbi kijelentésével ellentétben valójában nem csökken, hanem nő az országban elkövetett szexuális bűncselekmények száma. "

http://index.hu/kulfold/2017/0..

Ha ezt határzárral lehet megoldani, akkor azzal kell és kész. Mi nem leszünk átjáróház, míg ez a kormány van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában