Fidesz: A baloldal az illegális bevándorlás pártjára állt

2017. március 7. 16:48
Megszavazta az Országgyűlés a kormány javaslatát a jogi határzárról kedden. A Fidesz közleményében a nemmelszavazó és tartózkodó képviselőkre utalva azt írja, hogy a baloldali ellenzékre nem lehet számítani az ország védelmében.

A Fidesz szerint mivel a baloldali ellenzéki képviselők nem szavazták meg a jogi határzár szigorítását, ismét kiderült, hogy „az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország védelmében”.

A Fidesz keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében – amelyet Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója jegyez –, arra reagált, hogy a jogi határzárat szigorító módosításokat fogadott el a nap folyamán az Országgyűlés a kormány javaslatára. Pintér Sándor belügyminiszter előterjesztését 138 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 6 - LMP-s és független képviselők által leadott – nem ellenében, 22 (zömmel szocialista) –tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

A Fidesz szerint a jogi határzár megerősítése megakadályozza, hogy a „tisztázatlan státuszú migránsok” eltűnjenek a hatóságok látóköréből, mielőtt ügyükben döntés születik. A baloldali ellenzéki képviselők nem szavazták meg a szigorítást, hanem „az illegális bevándorlás pártjára álltak” – olvasható a közleményben. 

Ismét kiderült, hogy az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország védelmében: számukra fontosabbak a külföldi elvárások, mint a magyar emberek biztonsága” – írta a nagyobbik kormánypárt.

(MTI)  

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés