Sok sikert a tükörbe nézéshez!

2017. március 9. 15:19

Hajnal Miklós
hvg.hu
Senkinek nem kívánom, hogy szakmai eredményeit és családját így támadják. Kovács András, a cikk írója pedig örökre kiírta magát a szakmából.

„Diákhitelből tanultam mind a három egyetemi évem során. Az angol diákhitel-konstrukció keretében csak bizonyos fizetés felett kell törlesztenem ezt, ezért sosem féltem felvenni. Orbán Viktor is tanult Oxfordban, bár sosem fejezte be a képzését, a kormányszóvivő Kovács Zoltán is, ő amúgy a CEU-n is doktorált. Ezek kiváló egyetemek, politikai nézetektől függetlenül megéri itt tanulni és kutatni, nincs mit szégyellni rajta. A »világkormányzati modul« tervezésében (nem pedig oktatásában) vettem részt, pont az említett Wolfgang Reinickével csináltuk, mert felfigyelt rám a Global Public Policy Institute-nál és segíteni hívott. Bejelentett munkaviszonyom sosem volt a CEU-val, a kutatóasszisztensi munka elsősorban szakmai fejlődésre és az önéletrajzom csiszolására volt jó. Fizetésem a Google-nél bőven a belga átlagkereset alatt volt. Egy normális országban nem kell magyarázkodnom azért, hogy mit lájkolnak a szüleim, vagy azért, hogy melyik utcában élek. A propagandalapok kedvéért: a lakcímem 14 éve ugyanaz, egy 3 szobás lakásban nőttem fel szüleimmel és testvéreimmel, előtte 5 évet éltünk Németországban. Az ottani megtakarításokból vettük az ingatlant. Senkinek nem kívánom, hogy szakmai eredményeit és családját így támadják. Kovács András, a cikk írója pedig örökre kiírta magát a szakmából. Sok sikert a tükörbe nézéshez.” 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 12 milláról nem szólt egy szót sem.

Hát fiam, aki kurvának áll, az ne sírjon, ha ...

Az mondjuk szórakoztató, hogy a hvg-ből tudjuk meg, hogy épp ki írta ki magát a "szakmából":)

Javasoltam a Mandinernek , hogy közöljék az Origo cikkét . Nem tették . Így lehet olvasni a magyarázkodást , de csak az érintett féltől , másodkézből lehet tudni , mi ellen védekezik a pasi . Mindenki eldönti , kinek hisz .

Nekem az a hozzállás tetszik, hogy a startup pénzből elsinkofálunk 12 milliót semmire és erre az a válasz, hogy kuss, az nem közpénz volt!

Nyilvánvaló, eltapsolunk valakitől 12 milliót, 20 évesen, aztán megyünk a nagy kasszához, hogy engedjenek oda, majd mi ahhoz jobban értünk, nem valmi bizalomgerjesztő. Épelméjűek az ilyesmit nem találják erkölcsösnek!

De nyilván valamiből fizetni kell majd a tandíjat, a hazaárulás és a tolvajlás pedig sokkal jobban megéri, mint a kemény munka.

Nyilván a tandíját fizetni kell.
ha nekem lenne ekkora adósság a nyakamon, biztosan nem önkéntes világmegváltással foglalkoznék, hanem azzal, hogy miként fizetem vissza.
Mert ha megválasztjuk őt, akkor mi fogjuk...

Jó politikus lesz. Mellébeszélni már tud. ;-)

Nem láttam a köztévé idevágó közlését , de "felháborodni" azon nem kell , hiszen a köztévé csak azt tette alkalomszerűen ,amit a Mandiner sorozatosan és fő profilban : a Mandiner kölcsönöz mindenhonnan s a köztévé alkalomadtán a Mandinertől...

Molnár Gyula szerint:

"1. Lényegében véve a liberális média (444.hu, 24.hu, RTLKlub stb.) fújta fel a Momentumot.

M.Gy.:„Én huszonvalahány éve vagyok a politikában, én nem láttam még ilyen médiahátszéllel mozgalmat indítani, nem láttam még ilyen médiahátszéllel népszavazást indítani. Tehát minden politikus vágya az, amikor az újságíró a kérdést úgy teszi fel, hogy igaz-e, hogy maga ennyire jó, mint amit én látok, vagy maga még ennél is jobb. Tehát gyakorlatilag nincs kritika.”

Ebben csak annyi az újdonság, hogy ezt a baloldalon még nem mondta ki senki. Ezért is érdemes rögzíteni, hogy az olimpia megfúrása elsősorban a liberális média „érdeme”.


http://spiler.blog.hu/2017/03/..

Megmondom : abban hogy sem Hajnal , sem a "cég" nem hazudik...Mindenki , aki akar , utánajár az információknak .

Én? Csak megjegyeztem, hogy szólhatott volna a 12 milláról is, mert így, hogy hallgatott, rosszabb helyzetbe lavírozta magát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés