A bevándorlás visszaszorításáért dolgozunk

2017. május 28. 12:42

Theresa May
The Spectator
Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre. Interjú.

Kétszer is megígérte, hogy több tízezres nagyságrend alá szorítja a bevándorlást és egyszer sem sikerült ezt teljesítenie. Miért kéne hinnünk önnek harmadszorra is?

Amit mi tettünk, hogy biztosítottuk: azon dolgozunk, hogy csökkentsük a bevándorlást és természetesen ezt fogjuk tenni, amikor elhagyjuk az Európai Uniót, lehetőségünk és képességünk lesz arra, hogy tárgyaljunk azokról a számokról, ami alapján szabályozni fogjuk, hogy kik jöhetnek az Európai Unió országaiból az Egyesült Királyságba.

De eddig is meg volt a hatalma. Megvolt a hatalma a nem EU-s bevándorlással kapcsolatosan és sose sikerült tízezrek alá menni. Még azt a keveset, amit ellenőrzött, azt sem sikerült ellenőriznie.

Látjuk, hogy a számokat lemenni és látjuk...

Még mindig tízezrek felett vannak.

... és látjuk őket felmenni. Ugyanakkor egy nagyon, nagyon valós döntés előtt fogunk állni június 8-án. Ez én és a pártom, – akik hiszünk abban, hogy dolgoznunk kell a bevándorlás ellenőrzésén – és Jeremy Corbin és a Munkás Párt között van, – akik abban hisznek, hogy ellenőrzés nélküli bevándorlásnak kéne lennie. Ez az a döntés, ami a nép előtt áll. Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Semmilyen bevandorlas ne legyen, ki-ki eljen es haljon azon a kontinenesen, abban a kulturaban, ahova a Joisten letette. Feherek Europaban, feketek Afrikaban, sargak Azsiaban.

Amikor még bőven a belépésünk előtt először voltam arrafelé, akkor London ki volt tömve feketékkel és indiaiakkal, Skóciában meg inkább pakisztániak voltak, akik jobban bírták a hűvösebb éghajlatot...

Ők nem járnak jól azzal, hogy az EU-ból történő bevándorlást korlátozzák, a "gyarmatokról" jövőt pedig nem, de az ő bajuk. Nekünk jó így, mert az angol nyelv miatt Britanniába ment a legtöbb magyar. De itthon is kell tartani azokat, akik ezután kevésbé tudnak elmenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés