Ismét megtámadták hazánkat

2015-12-11 11:17:50

Gajdics Ottó
Magyar Idők
El tudom képzelni, mennyire reszket a kormány attól a pillanattól, amikor majd becsapódik az „indoklással ellátott vélemény” atombombája.

„Az ember szinte már várta. A valóságtól teljesen elrugaszkodott parlamenti viták a magyar demokrácia állásáról, az Európai Bizottság által átengedett ostoba kezdeményezés szavazati jogunk megvonására és a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos kötelezettségszegési eljárás megindítása mind előrevetítették, hogy a menekültügyi szabályozásunk is kiváltja az uniós balliberálisok haragját. Nincs tehát semmi meglepő abban, hogy e tárgyban indították az összehangolt támadássorozat újabb rohamát.

El tudom képzelni, mennyire reszket a kormány attól a pillanattól, amikor majd becsapódik az »indoklással ellátott vélemény« atombombája, amelyben arra szólítják fel, hogy biztosítson a világ bármely nyelvén beszélő tolmácsot a menedékkérők mellé, aki szót ért az önmagát szírnek hazudó pakisztánival is. (...)

Sokkal inkább az, hogy a népvándorlás kezelésének magyar módja egyre népszerűbb szerte Európában. Miközben Orbán Viktor a fekete hátsójú patás ördög az uniós politikusok egy jelentős hányadának szemében, addig a politikailag korrekt süketelések mákonyából lassacskán ébredező népei Európának egyre hangosabban követelik a magyar miniszterelnök megoldásainak bevezetését saját hazájukban. Ezt persze az elvakult idióták szokásukhoz híven minden erejükkel igyekeznek populizmusnak, nacionalizmusnak, fasizmusnak beállítani.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.