Németh Szilárd kivonult az ATV élő adásából

2016-05-13 20:59:38
A Fidesz alelnöke annyira kiakadt, amikor Szigetvári Viktor kvázi azt sugallta róla: burkoltan zsidózott, hogy kiviharzott a stúdióból a beszélgetés végén.

A migrációról és a kvótarendszerrel kapcsolatos népszavazásról vitatkozott péntek este az ATV Szabad szemmel című műsorában Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke. 

A beszélgetés végén aztán kicsit túltengtek az indulatuk, Németh arról kezdett el beszélni, hogy akik meg akarják akadályozni a népszavazást, bevetik az „előre tolt hazai politikusaikat” és az „előre tolt hazai gazdasági érdekeltségeket”. Erre Szigetvári Németh szavaival párhuzamosan kezdett beszélni, és próbálta elérni, hogy Németh leterroristázza őt, majd kimondta azt a szót is, hogy „zsidók” – utalva a fideszes politikus „előre tolt hazai gazdasági érdekeltségekes” kijelentésére.

Németh Szilárdnál itt szakadt el a cérna, és kikérte magának, hogy Szigetvári kvázi arra célozgatott, hogy ő burkoltan zsidózott volna. Fogta magát, levette a mikroportot és kivonult az élő adásból, ami egyébként amúgy is véget ért volna, a műsorvezető Mészáros Antónia már az utolsó kérdésnél jelezte, hogy kevés az idejük.