Baltás migráns, iráni német

2016-07-25 14:49:21

Csontos János
Magyar Idők
Sem Németországban, sem a többi nyugat-európai országban jószerivel senki nem ellenőrizte, kik áramlanak be milliószámra az Európai Unió területére.

„A párizsi, brüsszeli, nizzai, és most már németországi – többnyire iszlamista – terrorista merénylők között van friss és ropogós bevándorló csakúgy, mint sokadgenerációs alvóügynök. Egyben közösek: nem követik a szépelgő, álhumanista européer logikát: faji és vallási alapon, személytelenül gyilkolnak. Sem Németországban, sem a többi nyugat-európai országban jószerivel senki nem ellenőrizte, kik áramlanak be milliószámra az Európai Unió területére. Elhitték becsszóra, bemondásra, ki kicsoda. Előbb azt hazudták (maguknak is), hogy ezek mind-mind szíriai és iraki háborús menekültek, majd azt, hogy integrálhatók. Az ilyesmit régebben, amikor még nem verték szét felvilágosult liberalizmussal a »haza« fogalmát, hazaárulásnak nevezték. Most meg ott tartunk, hogy már relatív örvendezésre ad okot, ha a német járókelőket egy német állampolgár mészárolgatja.

Van aztán ez a magyar szál: a hazánkban tett regisztráció, ami a hatályos uniós törvények szerint már eleve aggályossá tette a német integrációs kísérletet. Gondoljunk csak bele: ha minden a brüsszeli hölgyek és urak rózsaszín elgondolása szerint történik, a pakisztáni fiatal talán most a Tokaj expresszen mészárolt volna. Tény, hogy a brüsszeli terroristavezér is a Keleti pályaudvarnál toborzott merénylőtársat. A saját maguk szívjóságától elérzékenyült honi migránsvédők, akik tavaly nyáron etették-itatták ezt a büszke, identitásukat felfedni nem óhajtó, az autópályán gyalogtúrába fogó paramilitáris tömeget, vajon mostanság hogyan alszanak?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.