Itt a zsoldos katonák és álcivilek 22-es csapdája

2016-09-15 14:04:16

Civil Összefogás Fórum
Közlemény
Nevezett 22 szervezet csapdát próbál állítani az október 2-i népszavazásra készülő magyar polgároknak. (...) A megtévedt HUSZONKETTŐ csapdát állítóinak javasoljuk, hogy nézzenek majd a népszavazás eredményének tükrébe.

„Tudnunk kell, hogy Magyarországon több mint 60000 civil szervezet működik. A tegnapi napon ebből 22 szervezet kiállt a migránsok betelepítését elutasító népszavazás ellen. Pár kivételt leszámítva azok, akik egy amerikai milliomos és a külföldi adományozók pénzéből hangoskodnak. Ők zsoldos katonák és álcivilek.

Nevezett 22 szervezet csapdát próbál állítani az október 2-i népszavazásra készülő magyar polgároknak. A 22-es csapdája arról szól, hogy a magyar emberek önállóságukat feladva ne döntsenek saját sorsukról, válasszák a reménytelenséget. Nyugodjunk bele a Soros György által sugallt sorstalanságba. 

Nem kevesebbet üzennek, mint álljunk az embercsempészek, az illegálisan érkező honfoglaló migránsok és a köztük megbújó terroristák oldalára. Fogadjuk el, hogy a jövőben Európát a félelem fogja igazgatni. Engedjük át szülőföldjeinket, évezredes keresztényi kultúránkat, a mindezt eltiporni akaró jövevényeknek. 

Kölcsey Ferenc szavai nekik és nekünk is szólnak: »A haza minden előtt!«

A ténylegesen menekülteknek európai összefogással segítenünk kell úgy, ahogy Helmut Kohl bölcsen megfogalmazta: »Segíts, hogy ők is segíteni tudjanak magukon.«

Hol?

Nem kétséges, saját hazájukban.

A megtévedt HUSZONKETTŐ csapdát állítóinak javasoljuk, hogy nézzenek majd a népszavazás eredményének tükrébe. A jövőt illetően, hazájuk érdekében vessék le áldemokratikus és álcivil ruháikat. 

Véleményünk szerint elutasítandó az erőszakolt, a nemzetek jóváhagyása nélkül elkészült, külföldiek kvóta szerinti betelepítését célzó, brüsszeli bürokraták fiókjaiban kiadásra váró szabályozás.

CÖF-CÖKA vezetősége”

(Közlemény.)