Nekik a lányaink csak k.rvák

2016-09-30 10:30:00

Nagy Feró
Lokál
A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Interjú.

„Ezelőtt 5-10 évvel szabadon járkálhattunk Európában, de most már nem ezt érzem. Amikor Londonba utaztam, ott is mondták, hogy inkább merre ne menjek. De ha ki merem ejteni a számon, hogy vannak no-go zónák, akkor azonnal rasszista vagyok. Pedig csak a saját bőrömön tapasztalom, ami körülöttünk zajlik.

(...)

Mindenképpen elmegyek, és nemmel fogok szavazni! A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Én sosem ítélnék el egy arab nőt a kinézete miatt, ők mégis megteszik. Nem hiszek abban, hogy nekünk kellene alkalmazkodnunk az iszlámhoz, és azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa! Nem Brüsszel, hanem a visegrádi négyek! És dörgölőznek már az osztrákok is, mert szeretnének ők is európaiak lenni. Rádöbbentek, hogy igazából mi védjük Európa határait, húztunk egy kerítést, és valamennyire megfékeztük az áradatot.

Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Miért akarja bárki rám erőltetni, hogy együtt lakjak valamiféle humanitárius megfontolásból olyanokkal, akik nem szeretnek engem. Mert nem szeretnek! Idejönnek és követelőznek. Nem mondom, hogy minden egyes migránssal gond lenne. De az egész problémát jól példázza az, amit korábban Donald Trump fia mondott: »Van egy cukorkával teli tál, amelyből három szem mérgezett. Nyugodtan vennél belőle egy marékkal? Mert én nem!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.